Connect with us

Publicitate pe fluxul Apix.ro

Cine suntem?

APIX este o platformă online dedicată dezvoltării urbanistice a Iașului. O componentă a proiectului este fluxul de știri pe care vă aflați acum și unde sunt publicate exclusiv informații despre proiecte imobiliare, proiecte publice, stiluri arhitecturale și lucruri utile din urbanism. Noi aflăm tot ce se construiește la Iași și aducem la cunoștința publicului stadiul fiecărui proiect.

Ce vrem?

Ne-am propus să devenim cea mai citită platformă online în ceea ce privește informațiile din urbanismul ieșean. Pe termen mediu și lung, vrem să fim un reper atât la nivel de regiune, cât și în restul țării. În îndeplinirea acestui scop, colaborăm cu jurnaliști cu o experiență de cel puțin 10 ani în mass-media locale și centrale.

Unde suntem acum?

Suntem la început de drum. Ne-am lansat oficial în luna septembrie 2017, după o perioadă de testare a pieței. Feedback-ul a fost foarte bun: publicul a apreciat calitatea și acuratețea informației. Acum, trecem la următoarea etapă – colaborarea cu diverși actori din urbanism: autorități locale și centrale, proiectanți, arhitecți, investitori și, nu în ultimul rând, opinia publică.

De ce noi?

Suntem singura platformă din mediul online ce este dedicată exclusiv urbanismului ieșean. Materialele noastre acoperă inclusiv proiectele publice cu relevanță în urbanism, precum și detalii despre tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui oraș. Țintim un public format, în special, din persoane cu vârsta cuprinsă între 20 și 55 ani.  Lor li se adaugă orice altă persoană interesată de viitorul urbanistic al Iașului sau care vrea să obțină informații utile din urbanism. Avem în lucru două noi componente ale platformei care vor aduce un plus de valoare proiectului nostru: o hartă a investițiilor din Iași și prezentarea interactivă în online a noului Plan Urbanistic General al Iașului. Până atunci, puteți consulta Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, un plan strategic public prezentat interactiv, în premieră, la acest link.

Cum te putem ajuta noi?

Nu facem rabat de la calitate. În medie, în primele șase luni de la lansare, am observat că 65% dintre toate articolele existente pe flux sunt citite zilnic de cel puțin o persoană. Acest lucru ne arată că există un potențial semnificativ pentru proiectul nostru. Creștem zilnic în ceea ce privește traficul și suntem convinși că, până la jumătatea anului 2018, vom ajunge la cel puțin 5.000 vizitatori unici pe zi – public loial. Acesta este și targetul nostru. La cerere, oferim date despre trafic prin export din Google Analytics.

Cum poți face reclamă pe Apix.ro?

Fluxul APIX pune la dispoziția advertiserilor mai multe metode prin care informațiile pot fi promovate într-un mod eficient și atractiv. Avem prețuri promoționale pentru advertoriale (text, video, foto), bannere pe site (header, sidebar, footer, aftertext) și, nu în ultimul rând, timbre speciale vizibile în platforma Instant Articles din cadrul Facebook Audience Network. Solicită o ofertă la adresa de mail: . Pentru urgențe, contactați-ne la numărul de telefon (Alex ANDREI).

De asemenea, ne poți trimite un mesaj prin intermediul formularului de mai jos:

Noi aflăm tot ce se construiește la Iași.

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană:

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

reclamă TSM

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top