Connect with us

Ansamblul Build Corp din Bucium a primit undă verde la Primărie

Investiții private

Ansamblul Build Corp din Bucium a primit undă verde la Primărie

Primăria a emis trei autorizații de construire pentru ansamblul construit de Build Corp în zona Bucium și care va cuprinde locuințe colective și un centru comercial, conform unor documente publicate pe site-ul municipalității, consultate de APIX.ro.

Investitorul a primit următoarele autorizații:

  • construire locuințe colective faza 1: două imobile cu spații comerciale la parter și parcare subterană. Regimul de înălțime este parter și 4 etaje. Vor fi amenajate 64 de apartamente, iar complexul va fi deservit de 75 de locuri de parcare (11 sunt pentru spații comerciale)
  • construire locuințe colective faza 2: două imobile două imobile cu spații comerciale la parter și parcare subterană. Regimul de înălțime este parter și 4 etaje (ultimul etaj retras). Vor fi amenajate 52 de apartamente și 63 de locuri de parcare
  • construire centru comercial cu un regim de înălțime parter și un etaj, cu punct gospodăresc și spații tehnice. Parcarea va avea 188 de locuri (parcajul se construiește pe un teren care face obiectul unei alte autorizații emise tot în luna iunie).

Build Corp are în proprietate un teren de peste 40.000 mp, iar Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost aprobat în februarie 2020 în Consiliul Local, dar autorizațiile de construire au fost emise abia în luna iunie 2021.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top