Connect with us

Despre ziarul APIX

Ziarul online APIX.ro a fost lansat în luna septembrie 2017. Specializat în monitorizarea dezvoltării urbane a Iașului, APIX.ro a devenit principala sursă de informare în ceea ce privește proiectele publice, investițiile private sau tranzacțiile imobiliare care au loc în județul Iași. Credibilitatea și acuratețea informațiilor sunt pilonii de bază ai ziarului APIX.ro.

Știrile noastre abordează tendințele de dezvoltare a Iașului din toate perspectivele: strategiile autorităților, dezvoltările rezidențiale, trafic, mobilitate urbană, implementarea conceptului de „smart city” („oraș inteligent”), restaurarea patrimoniului cultural, societatea civilă și prezentăm, detaliat, studii și analize despre cartierele Iașului, piața imobiliară, zone de dezvoltare și principalii actori implicați în urbanismul local.

De-a lungul timpului, în paginile ziarului nostru au fost publicate, în premieră, informații despre noi ansambluri rezidențiale și despre proiecte publice demarate de autorități care sunt de natură să influențeze în mod decisiv dezvoltarea unui oraș de mărimea Iașului.

APIX.ro are în plan dezvoltarea unor noi portaluri construite în jurul ziarului, relevante pentru cei interesați de Iași și ce va deveni Iașul în viitor. Un prim exemplu în acest sens vizează publicarea, sub formă interactivă, a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) a Iașului, un document strategic care stabilește prioritățile de dezvoltare urbană la nivel metropolitan până la orizontului anilor 2030.

Editorul APIX.ro este Alex ANDREI, un jurnalist cu o experiență de peste 15 ani în mass-media. Echipa este completată de Elena MIHAT, George MATEI și Ionuț ONOFREI. Una dintre secțiunile site-ului este dedicată colaboratorilor: specialiști invitați, din diverse domenii (relevante) de activitate, să contribuie la o mai bună înțelegere a fenomenului urbanistic.

Dacă sunteți interesat de oferta de publicitate a ziarului APIX.ro, ne puteți contacta la adresa de mail de mai jos sau prin intermediul formularului.Noi aflăm tot ce se construiește în Iași
To Top