Connect with us

CTP cumpără 20 autobuze rulate cu 1,7 milioane lei

Proiecte publice

CTP cumpără 20 autobuze rulate cu 1,7 milioane lei

Compania de Transport Public (CTP) a demarat o procedură de achiziție a 20 de autobuze rulate, cu podea joasă. CTP a estimat o valoare a contractului de 1,7 milioane lei, fără TVA.

„Achiziția este realizată în vederea acoperirii nevoii de mijloace de transport, pe perioada lucrărilor de reabilitare a liniilor de tramvai, ce sunt deservite la acest moment de autobuze și contextul pandemic actual, transpus prin măsurile impuse de autoritățile naționale și locale ce privesc în special distanțarea socială, are impact direct în prestarea serviciului de transport public”, se arată în descrierea achiziției publicată în sistemul național de achiziții publice (SICAP).

Autobuzele trebuie să aibă o lungime de 12 metri, sisteme de încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat, normă de poluare minim Euro 4 şi o capacitate de transport pasageri de minim 85 de persoane.

În prezent se desfăşoară lucrări de reabilitare a căilor de rulare pe segmentele Cinci Drumuri – Nicoriţă, Bucşinescu – Calea Chişinăului, bld. Virgil Săhleanu – Ţuţora şi Doi Băieţi – Dancu. În toate cazurile, fondurile sunt asigurate de către Uniunea Europeană.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top