Connect with us

Cum pot utilajele de construcții să fie controlate fără aportul operatorului – demonstrație în premieră la Iași

Local

Cum pot utilajele de construcții să fie controlate fără aportul operatorului – demonstrație în premieră la Iași

Compania Utilben va organiza marți, 28 noiembrie, o demonstrație a modului în care utilajele de construcții pot fi controlate fără un aport al operatorului, în baza tehnologiei de ghidare Leica Geosystems, potrivit unui comunicat primit la redacție.

Demonstrația va avea loc la Lețcani, pe str. Transagropolis nr. 4, începând cu ora 10.00 – accesul este liber, pe bază pe înscriere. Conform comunicatului, specialiști în domeniul controlului utilajelor și tehnologiei de măsurare vor demonstra cum poate transforma Leica Geosystems sectorul de construcții.

De exemplu, montat pe un buldozer, sistemul Leica Geosystems preia controlul lamei și lucrează terenul fără aportul operatorului. „Tehnologia Leica Geosystems este împărțită în două categorii. Prima, sisteme avansate de control 2D și 3D care asigură o execuție precisă a lucrărilor și le garantează clienților o productivitate peste ceea ce poate face un operator de unul singur. A doua categorie este reprezentată de tehnologia GPS care asigură navigația exactă pe orice tip de șantier”, se precizează în comunicat.

Guide Tech este reprezentantul exclusiv al Leica Geosystems în România și le oferă constructorilor și operatorilor sisteme de ghidare, de semiautomatizare și de automatizare a utilajelor de construcții. Principalele beneficii ale folosirii tehnologiei Leica Geosystems sunt reducerea costurilor operaționale, creșterea productivității și îmbunătățirea acurateței în execuție.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top