Connect with us

„Digitalizare” la PMI: licitații ținute prin WhatsApp

Utile

„Digitalizare” la PMI: licitații ținute prin WhatsApp

Municipalitatea a reluat licitațiile pentru închirierea de parcări de reședință apelând la o soluție de avarie. În lipsa unei digitalizări, Primăria a început să organizeze procedurile cu ajutorul aplicației mobile WhatsApp.

Un prim experiment în acest sens va avea loc pe 11 mai, ora 12.00.

„Aducem la cunoștința cetățenilor organizarea, utilizând aplicația WhatsApp, a licitației publice pentru închirierea unui număr de 18 locuri de parcare (…) situate în parcarea de reședință str. Cerna nr. 2A. Drept de participare la licitația au locatarii din blocul A4”, se arată într-un anunț publicat pe site-ul Primăriei.

Locatarii din blocul A4 au termen de depunere a dosarelor pe 7 mai, documentațiile fiind așteptate de Primărie doar prin intermediul poștei electronice (parcari@primaria-iasi.ro). Participanții pot obține mai multe informații despre modul de desfășurare a licitație dacă vor contacta Direcția Exploatare Patrimoniu a Primăriei.

Odată cu instaurarea stării de urgență la nivel național, municipalitatea ieșeană a suspendat toate procedurile de licitație legate de parcări, licitația programată pe 11 mai fiind prima de acest fel de la mijlocul lunii martie încoace.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top