Connect with us

E.ON cumpără stâlpi în valoare de 82,6 milioane lei

Utile

E.ON cumpără stâlpi în valoare de 82,6 milioane lei

E.ON vrea să semneze un acord-cadru prin care ar urma să fie livrată o cantitate maximă de 105.208 de stâlpi de beton de diverse tipuri. Stâlpi vor fi montați în județele din zona de nord-est a țării și vor fi utilizați pentru linii electrice aeriene de joasă tensiune și medie tensiune. Valoarea estimată a contractului se ridică la 82,6 milioane lei (fără TVA).

„Produsele supuse achiziţiei sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor de investiţii şi de mentenanţă din instalaţiile aparţinând S.C. Delgaz Grid S.A.. (actuala denumire a E.ON, n.r.). Stâlpi prefabricaţi din Beton, vibraţi şi centrifugaţi, pentru construcția Liniilor Electrice Aeriene de Joasă Tensiune şi Medie Tensiune. Stâlpii vor fi înglobați în lucrările de investiții promovate de Delgaz Grid. De asemenea, sunt necesari pentru lucrările de mentenanță planificată sau neplanificată”, se arată în caietul de sarcini.

După semnarea acordului cadru, Delgaz va încheia contracte subsecvente pentru livrarea stâlpilor în funcție de necesități.

Licitația este împărțită în trei loturi: stâlpi de beton centrifugați (18,4 milioane lei) stâlpi de beton SE4 (61,8 milioane lei) și stâlpi de beton S11 (2,4 milioane lei).

Stâlpii vor fi livrați la depozitele E.ON din mai multe județe: Iași, Bacău, Suceava, Botoșani, Neamț și Vaslui.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

To Top