Connect with us

Evenimentele lunii august, în parcul Palas: spectacole de teatru, concerte și caravana jocurilor

Advertorial

Evenimentele lunii august, în parcul Palas: spectacole de teatru, concerte și caravana jocurilor

Sfârșitul lunii august aduce în parcul și în Amfiteatrul Palas o serie de evenimente inedite. Muzică, teatru, târguri și caravana jocurilor se află pe agenda din următoarele zile. Astfel, ieșenii și nu numai au prilejul de a-și îmbogăți timpul liber cu experiențe culturale desăvârșite, în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică.

Amfiteatrul Palas le propune iubitorilor de artă dramaturgică noi spectacole în această săptămână. Miercuri, de la ora 10.00, pe scena spațiului în aer liber dedicat culturii actorii de la Teatro Blo își vor prezenta trucurile de magie în cadrul spectacolului „Magic Aventura”. Tot miercuri, dar de la ora 19.00, va fi pusă în scenă piesa de teatru „Cu capu-n nori”, unde se va vorbi despre dragoste, pasiune și natura umană. Regia îi aparține lui Daniel Onoae, iar spectacolul beneficiază de interpretarea actorilor Ateneului Național din Iași. Duminica începe cu Marionnette Show, unde copiii sunt așteptați, de la ora 10.00, să afle povestea prințesei „Rapunzel”. Săptămâna se încheie cu spectacolul „Take, Ianke și Cadîr”, care va începe de la ora 19.00. Viața celor trei negustori, care dau și numele piesei, este una liniștită, până când fiul lui Take și fiica lui Ianke se îndrăgostesc. Ce urmează veți afla la spectacol. Accesul la piesele de teatru ale Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Agenda de evenimente este plină la Palas și în ultima săptămână a lunii august. Astfel, marți, 25 august, de la ora 21.30, ești invitat la o sesiune de glume și povești amuzante, spuse de Cătălin Bordea. Alături de el, responsabili de buna dispoziție vor fi Nelu Cortea și Florin Gheorghe. Accesul se face pe bază de bilet, pe care îl puteți achiziționa pe www.iabilet.ro.  

Și pentru că muzica are un impact extraordinar în viața noastră,în perioada 26 – 29 august vă puteți bucura de patru zilede muzică. Tonul este dat de trupa om la lună, care își va lansa, miercuri, 26 august, de la ora 19.30, albumul „Dans”, care exprimă stările și sentimentele artiștilor din perioada de început a pandemiei. Accesul se face pe bază de bilet, pe care îl puteți achiziționa accesând www.eventbook.ro. Serile de muzică continuă cu trei concerte de excepție ale Filarmonicii de Stat „Moldova” din Iași. Între 27 și 29 august, începând cu orele 19.00, ne vom întâlni, în fiecare seară, la Amfiteatrul Palas, pentru experiențe muzicale deosebite. Intrarea este liberă. Duminică, de la ora 20.00, este rândul copiilor de la Petran Music School să încânte audiența cu un spectacol estival.

Și cei mici se pot bucura de sesiuni nesfârșite de distracție pentru că timp de trei zile, între 28 și 30 august, în parcul Palas va poposi Caravana jocurilor de Vară – Happy Color. Jocurile educative, de societate și de stimulare a memoriei vor începe de la ora 10.00 și vor ține până seara, la ora 22.00.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Articole din categoria Advertorial

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top