Connect with us

Excelență în afaceri pentru Tehnoton. Compania ieșeană este, din nou, în Topul Național al Firmelor! [P]

Advertorial

Excelență în afaceri pentru Tehnoton. Compania ieșeană este, din nou, în Topul Național al Firmelor! [P]

Ediția aniversară cu numărul XXX al Topului Național al Firmelor s-a desfășurat sub sloganul „Economia merge mai departe”. Evenimentul a reprezentat o bună ocazie pentru companiile autohtone de a fi evidențiate și remarcate pentru contribuția adusă la creșterea economică sustenabilă a României. 

Prin fiecare inițiativă și proiect dezvoltat, prin fiecare loc de muncă creat, dar și prin fiecare nou produs sau serviciu, antreprenorii români aduc plus valoare comunităților locale în care își desfășoară cu succes activitatea.

Compania Tehnoton din Iași a fost premiată în cadrul Galei de Excelență, fiind distinsă cu Locul II, Capitolul Industrie, pentru fabricarea de aparate electrocasnice.

Mulți se uită la succes cu râvnă, fără a se gândi că în spatele unui proiect care a răzbit stau ani de muncă, sacrificii și griji! Povestea Tehnoton este una scrisă de două generații, în care eu și soția mea am muncit cot la cot, fiindu-ne alături și fiica noastră care și-a dedicat o bună parte din timp pentru a găsi soluții ca această companie să meargă mai departe, să fie rentabilă, să le ofere angajaților condiții bune de lucru și să scoată pe piață produse de calitate.

Cu cât drumul ne-a fost pavat cu încercări, cu atât bucuria și recunoștința pentru ceea ce am reușit să facem au fost mai mari, iar validarea venită de la profesioniști ne ajută să știm că suntem pe o cale bună, pe care vrem să mergem an de an și să ne autodepășim.  Tehnoton SA s-a aflat pe locul al doilea la nivel național în topul firmelor, clasament organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, premiu ce ne onorează nespus și ne face să ne adunăm forțele pentru un nou an mai bun, mai solicitant probabil, dar și cu rezultate remarcabile! Tehnoton, o poveste de familie înțesată cu muncă și reușite!” a declarat senatorul ieșean Maricel Popa.

Cumpără românește, cumpără de la ai noștri!

Compania Tehnoton, membră a grupului Omega-Tehnoton din anul 2000, înseamnă tradiție, experiență și dedicație în realizarea unor produse concepute, în primul rând, în funcție de dorințele clienților noștri.

Înființată în anul 1972, compania Tehnoton s-a bazat întotdeauna pe oamenii care prin devotament, abnegație și pasiune au creat o istorie de peste 40 de ani.

Fie că vorbim de aparatele de radio și echipamentele de radiocomunicație ale anilor ’70-’90 sau de echipamentele electrocasnice, serviciile și echipamentele industriale oferite în ultimii ani, produsele Tehnoton reflectă cunoștințele, expertiza și resursele acumulate în timp. Reprezintă principiile esențiale care stau la baza relațiilor pe care le avem cu clienții noștri și care ne-au permis să ocupăm un loc important pe piața economică din România.

Tehnoton este o companie dinamică, ce se adaptează permanent schimbărilor mediului de afaceri, evoluției tehnologice și cerințelor clienților.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Advertorial

To Top