Connect with us

FOTO Ritm alert la lucrările de la noul Lidl din Moara de Foc/Toate construcțiile vechi au fost demolate

Investiții private

FOTO Ritm alert la lucrările de la noul Lidl din Moara de Foc/Toate construcțiile vechi au fost demolate

Lucrările la noul magazin Lidl din zona Moara de Foc avansează. În zona de construire toate clădirile vechi au fost demolate, în timp ce, în paralel, au început și lucrări de infrastructură în zona magazinului.

În urma unor controverse din spațiul public, APIX.ro a solicitat un punct de vedere de la Biroul de presă al Lidl cu privire la intenția exactă a lanțului de retail privind destinația construcției: în mediul public s-a speculat că noul imobil va fi de fapt un depozit din care vor fi alimentate celelalte supermarket-uri din Iași.

În locația de pe Șoseaua Moara de Foc din Iași au loc lucrări la un nou magazin Lidl”, se arată în răspunsul remis APIX.ro de echipa de comunicare a Lidl. Biroul de presă al lanțului de retail a evitat să se pronunțe asupra magazinului Lidl existent la circa 500 metri depărtare, respectiv cel de lângă eMag – astfel că, la acest moment, nu este clar dacă acest magazin va fi sau nu desființat.

Din pozele de mai jos se poate observa că toate construcțiile vechi din zona de amenajare a noului magazin au fost demolate. În zona actualelor movilelor de pământ va fi construită parcarea, iar în spatele parcării și a magazinului va fi o clădire administrativă.

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top