Connect with us

Iași: Investiție de peste 22 mil. lei pentru apărarea județului de inundații

Proiecte publice

Iași: Investiție de peste 22 mil. lei pentru apărarea județului de inundații

Barajul de la Pârcovaci, de lângă Hârlău, va fi pus în siguranță. În acest sens, autoritățile au lansat o licitație de lucrări la acumulare, investiția fiind de peste 22 milioane lei (inclusiv TVA). Procedura este organizată de către Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad.

„Acumularea este amplasată pe râul Bahlui, amonte de localitatea Pârcovaci, la 10 km de Hârlău. Lucrările de punere în siguranță se vor executa pe amplasamentul lucrărilor existente ale acumulării: baraj, evacuator de ape mari, turn de manevră și golire de fund, stație de pompare etc.”, se arată în caietul de sarcini.

Potrivit documentației de atribuire, la acumulare au apărut o serie de deficiențe care afectează exploatarea în siguranță a barajului Pârcovaci.

Firmele interesate de lucrare pot depune oferte la ABA Prut-Bârlad până cel târziu pe 26 noiembrie, conform informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice. Termenul de execuție a lucrărilor este de 36 de luni, iar finanțarea este asigurată din fonduri bugetare.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top