Connect with us

Iași – Oraș universitar: Oportunități de studiu aproape de Royal Town

Articol susținut de Royal Town

Investiții private

Iași – Oraș universitar: Oportunități de studiu aproape de Royal Town

Iași, capitala istorică a Moldovei, este un oraș vibrant care oferă o gamă largă de oportunități de studiu pentru studenții din toată țara și din lume. Cu o populație de peste 300.000 de locuitori, dintre care zeci de mii de studenți, Iașul este un centru universitar de renume, cu o atmosferă dinamică și multiculturală.

Royal Town, un complex imobiliar modern situat în proximitatea Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) și a Universității de Științe ale Vieții (USV) și la o distanță mică de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iași, oferă studenților o locație ideală pentru a locui și a studia.

Cu acces facil la campusuri, biblioteci, magazine și zone de agrement, Royal Town oferă tot ce este necesar pentru o viață universitară reușită.

De ce să alegi Iașul pentru studiile tale?

 • Universități de prestigiu: Iașul găzduiește trei dintre cele mai bune universități din România: UAIC, UMF și USV, care oferă o gamă largă de programe de licență, masterat și doctorat în diverse domenii.
 • Profesori de renume: Universitățile din Iași au un corp profesoral de excepție, format din academicieni renumiți și cercetători cu experiență.
 • Mediu multicultural: Iașul este un oraș multicultural, unde studenții din toate colțurile lumii își pot face noi prieteni și pot experimenta diverse culturi.
 • Costuri de trai accesibile: Spre deosebire de alte orașe universitare din Europa, Iașul oferă un cost de trai relativ accesibil, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru studenții cu un buget limitat.
 • Viață de noapte vibrantă: Iașul are o viață de noapte vibrantă, cu o mulțime de baruri, cluburi și restaurante pentru a se potrivi tuturor gusturilor.
 • Oportunități de recreere: Iașul oferă o gamă largă de opțiuni de recreere, de la drumeții și ciclism la vizitarea obiectivelor turistice și participarea la evenimente culturale.

Royal Town – Locația ideală pentru studenții din Iași

Royal Town oferă studenților o serie de facilități și beneficii care le fac viața mai ușoară și mai plăcută, cum ar fi:

 • Apartamente moderne și spațioase: Apartamentele din Royal Town sunt concepute pentru a oferi studenților un spațiu confortabil și funcțional în care să locuiască și să studieze.
 • Locație confortabilă: Royal Town este situat în zona cea mai frumoasă a Iașului și anume  Copoul. De aici, legăturile către zonele de interes din Iași sunt excelente și poți ajunge foarte ușor la universități, parcuri, centre comerciale, etc.
 • Acces facil la transportul public: O stație de autobuz este situată la doar 1 minut de complex, ceea ce face ușor accesul la orice parte a orașului.
 • Royal Town oferă o gamă largă de apartamente din care poți alege. De la apartamente cu 1 cameră, până la apartamente cu trei camere.
 • Securitate 24/7: Accesul auto și pietonal este securizat și zonele comune beneficiază de supraveghere video 24/7.
 • Facilități comune: În cadrul ansamblului Royal Town poți găsi o serie de facilități, cum ar fi 2 săli de sport, 2 terenuri de tenis de câmp, supermarket nonstop, farmacie, afterschool, locuri de joacă exterioare pentru copii sau cafenea.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top