Connect with us

Licitație de 300 mil. lei pentru lucrări de cadastru/15 comune din Iași sunt incluse

Proiecte publice

Licitație de 300 mil. lei pentru lucrări de cadastru/15 comune din Iași sunt incluse

Autoritatea Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a lansat astăzi o licitație pentru lucrări de cadastru cu o valoare estimată a contractului de aproape 300 milioane lei. Procedură are 261 de loturi, pe fiecare unitate administrativ-teritorială (UAT) inclusă, din județul Iași fiind vorba despre 15 comune.

Potrivit anunțului publicat în sistemul național de achiziții publice (SICAP), UAT-urile din județul Iași sunt: Erbiceni, Golăiești, Hălăucești, Lespezi, Miroslava, Miroslovești, Mogoșești-Siret, Moțca, Popricani, Rediu, Ruginoasa, Stolniceni – Prăjescu, Strunga, Ungheni și Victoria.

Procedură de licitaţie deschisă vizează achiziţionarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din cele 261 de UAT-uri incluse (35 de județe).

Valoarea totală a contractelor din județul Iași este estimată 12,5 milioane lei pentru o suprafață estimată de 70.534 hectare. Fondurile sunt asigurate prin intermediul Programului Operațional Regional.

Procedura de achiziţie publică se desfăşoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafaţa totală estimată a comunelor aferente celor 261 de loturi este de 1.587.138 de hectare. Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot, pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea totală estimată este de 299.713.704 de lei (fără TVA).

Selectarea UAT-urilor din zonele rurale a fost făcută după următoarele criterii de prioritizare:

  • localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României;
  • localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe;
  • localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

To Top