Connect with us

Licitație de 300 mil. lei pentru lucrări de cadastru/15 comune din Iași sunt incluse

Proiecte publice

Licitație de 300 mil. lei pentru lucrări de cadastru/15 comune din Iași sunt incluse

Autoritatea Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a lansat astăzi o licitație pentru lucrări de cadastru cu o valoare estimată a contractului de aproape 300 milioane lei. Procedură are 261 de loturi, pe fiecare unitate administrativ-teritorială (UAT) inclusă, din județul Iași fiind vorba despre 15 comune.

Potrivit anunțului publicat în sistemul național de achiziții publice (SICAP), UAT-urile din județul Iași sunt: Erbiceni, Golăiești, Hălăucești, Lespezi, Miroslava, Miroslovești, Mogoșești-Siret, Moțca, Popricani, Rediu, Ruginoasa, Stolniceni – Prăjescu, Strunga, Ungheni și Victoria.

Procedură de licitaţie deschisă vizează achiziţionarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din cele 261 de UAT-uri incluse (35 de județe).

Valoarea totală a contractelor din județul Iași este estimată 12,5 milioane lei pentru o suprafață estimată de 70.534 hectare. Fondurile sunt asigurate prin intermediul Programului Operațional Regional.

Procedura de achiziţie publică se desfăşoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafaţa totală estimată a comunelor aferente celor 261 de loturi este de 1.587.138 de hectare. Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot, pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea totală estimată este de 299.713.704 de lei (fără TVA).

Selectarea UAT-urilor din zonele rurale a fost făcută după următoarele criterii de prioritizare:

  • localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României;
  • localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe;
  • localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top