Connect with us

Licitație de 57 milioane euro pentru drumul Tg Frumos – Botoșani

Licitația precedentă a fost anulată

Proiecte publice

Licitație de 57 milioane euro pentru drumul Tg Frumos – Botoșani

Autoritățile centrale au relansat procedura pentru contractarea unui constructor care să reabiliteze drumul Târgu Frumos – Botoșani. Valoarea estimată a contractului ajunge la peste 268 milioane lei. Drumul are o lungime de 76 km, iar costul estimat este același ca la licitația precedentă. Procedura anterioară a fost anulată pe motiv că niciuna dintre cele 10 oferte nu a fost conformă.

Implementarea proiectului a fost stabilită pentru o perioadă de 29 luni, 5 luni fiind dedicate proiectării, iar restul execuției lucrărilor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) așteaptă oferte de la constructori cel târziu pe 24 de aprilie. Ținând cont de termenele de licitație și intervalul dedicate proiectării, lucrările vor putea începe, într-o variantă optimistă, abia în a doua parte a anului 2020.

„Lucrările prevăzute se desfășoară în general pe amplasamentul existent al DN28, urmând a se realiza lucrări și pentru amenajarea intersecțiilor, alveolelor, stațiilor de autobuz și relocărilor de utilități”, se arată în caietul de sarcini.

Proiectul prevede și amenajarea unui sens giratoriu la intrarea în Târgu Frumos, la intersecția cu DN28:

 

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top