Connect with us

Lista proiectelor discutate în Comisia de urbanism (și rezoluțiile)

Utile

Lista proiectelor discutate în Comisia de urbanism (și rezoluțiile)

Comisia de urbanism a avut pe 19 septembrie o nouă ședință, iar pe ordinea de zi au fost incluse 10 proiecte de hotărâre. Dintre acestea, doar în cazul unui proiect a fost amânată o decizie, celelalte 9 fiind aprobate fără probleme.

Proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) care a fost amânat aparține latifundiarului Ioan Zapodeanu. Acesta, alături de soție, deține un teren de aproape 50.000 mp în Copou (la nord de str. Viticultori, zona Colegiului Agricol). Omul de afaceri a propus un PUZ cu blocuri cu un regim cuprins între 3 și 6 etaje. Comisia a amânat o decizie solicitând clarificări privind situația planșelor urbanistice.

Apix.ro vă prezinta lista celorlalte proiecte care au fost aprobate:

  • Proiectul Daily Group: șapte blocuri cu până la 20 etaje în Zona Industrială (citește detalii);
  • Bloc cu 5 etaje în zona Viticultori, proiect al firmei Roart Design pe un teren de aproape 1.400 mp;
  • Un ansamblu industrial cu spații de depozitare, producție, birouri și show-room în zona Trei Fântâni pe un teren cu o suprafață de 14.500 mp. Proiectul aparține firmei constănțene Dmyth Art SRL specializată în transporturi rutiere de mărfuri. Regimul propus pentru construcții este unul mic (2 etaje, 15 metri)
  • Bloc cu 2 etaje în Păcurari pe un teren de 2.300 mp, în apropiere de Cimitirul Evreiesc. Proiectul aparține firmei Panequip SRL
  • Două locuințe individuale, regim mic de înălțime: una în Copou și cealaltă în Moara de Vânt
  • Trei proiecte al instituțiilor de cult: o biserică în Vișan (str. Nicolae Negura), o biserică în Cicoarei (std. Cicoarei 48) și un praznicar alături de construcții anexe în Păcurari (str. Păcurari 126)

Toate proiectele enumerate mai sus trebuie aprobate și de Consiliul Local și, ulterior, emise autorizațiile de construire.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top