Connect with us

Lufthansa aterizează la Iași: cursă aeriană directă spre capitala financiară a Germaniei

Trafic

Lufthansa aterizează la Iași: cursă aeriană directă spre capitala financiară a Germaniei

Operatorul aerian Lufthansa va începe, din 2 iulie, zborurile Iași – Frankfurt cu o frecvență de patru ori pe săptămână, iar durata unui zbor va fi de 2 ore și 25 de minute. Lufthansa, cea mai mare companie aeriană din Europa, va opera în premieră de pe Aeroportul Iași, în condițiile în care încă de acum circa 15 ani autoritățile județene au încercat să atragă transportatorul la Iași. Baza operativă a Lufthansa este la aeroportul din Frankfurt.

La inaugurarea primului zbor vor participa mai mulți oficiali ai companiei, printre care se numără directorul comercial Zlatko Zlatic. De asemenea, va participa și directorul Centrului Cultural German, Alexander Rubel. Cei doi vor ține alocuțiuni, alături de autorități locale.

„Momentul festiv va continua cu tăierea tortului tematic și botezul aeronavei la momentul aterizării (ora 13:20, conform orarului de zbor) și se va încheia cu tăierea panglicii de inaugurare a noii destinații, pe platforma de staționare aeronave, unde este programată și o sesiune foto cu invitații și echipajul de zbor”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Iași.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Trafic

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top