Connect with us

MAS REI vinde proprietăți pentru a investi în România, inclusiv la Iași

Investiții private

MAS REI vinde proprietăți pentru a investi în România, inclusiv la Iași

Compania cu capital sud-african MAS Real Estate Inc. (MAS REI), printre ai cărei acționari este și cel mai mare fond de pensii din Africa, a decis să își vândă toate proprietățile din Vestul Europei, active în valoare de 508 milioane euro, pentru a investi banii rezultați în dezvoltări imobiliare din Europa Centrală și de Est, în special în România, unde compania are un program de investiții de 773 milioane de euro, relevă date analizate de Profit.ro.

MAS REI este implicată în două proiecte importante din Iași: extinderea și modernizarea complexului ERA (care va deveni „Mall of Moldova”) și construirea ansamblului Silk District din Calea Chișinăului.

In noiembrie 2019, Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatorii Prime Kapital, au preluat și funcțiile de CEO și CFO ale MAS REI. Extinderea MAS REI este asigurată prin intermediul platformei Prime Kapital, înființată de Slabbert și Semionov în 2015, conform Extind.

Silk District reprezintă cea mai mare investiție a sud-africanilor. Potrivit ultimelor informații despre proiect, valoarea investiției se va ridica la aproape 260 milioane euro. Deocamdată, proiectul este în etapa de avizare la nivelul Consiliului Local, construcția ansamblului fiind programată a începe cel târziu în toamna acestui an.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top