Connect with us

MCM Construct primește aviz favorabil pentru Tronsonul 7 din cadrul ansamblului rezidențial Lazăr Residence

Articol susținut de MCM Construct

Investiții private

MCM Construct primește aviz favorabil pentru Tronsonul 7 din cadrul ansamblului rezidențial Lazăr Residence

În urma unui proces riguros de evaluare și planificare, dezvoltatorul imobiliar MCM Construct a obținut autorizația Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru continuarea dezvoltării și astfel finalizarea întregului concept rezidențial Lazăr Residence, aflat în zona Palas – Sf. Lazăr.

Această dezvoltare imobiliară de anvergură, odată cu finalizarea acestui ultim tronson din cadrul ansamblului rezidențial, va crea în această zonă ultracentrală o comunitate bazată pe nevoile și dorințele locuitorilor săi, stimulând sentimentul de apartenență și responsabilitate față de dezvoltarea zonei.

Ultimul imobil din ansamblul Lazar Residence are undă verde. Urmează depunerea documentației pentru obținerea autorizației de construire

Click pe imagine pentru a o mări

Proiectul propus de către dezvoltator vizează construcția ultimului imobil din cadrul ansamblului, ce va avea funcțiuni mixte, atât rezidențiale cât și comerciale și se va încadra perfect în dezvoltarea actuală.

În urma obținerii avizului favorabil pentru Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al ultimei faze a proiectului, MCM Construct va închide cu succes această amplă dezvoltare urbană, contribuind la upgrade-ul acestei zone inițial disfuncționale și subdezvoltate. MCM Construct continuă demersul inițiat de Palas Mall Iași care joacă rolul primordial de inițiator al conceptului integrat de dezvoltare retail și office în zona sa de proximitate. Această zonă se transformă într-o comunitate modernă și prosperă, continuând astfel direcția de dezvoltare coerentă și matură demarată de Iulius Group. Apropierea față de Palas generează oportunități semnificative pentru toți cei din proximitate. Acest areal, coerent dezvoltat, va atrage investitori interesați să locuiască sau să dezvolte noi afaceri în zonă, generând astfel locuri de muncă și stimulând creșterea economică.

Click pe imagine pentru a o mări

Prin obținerea autorizației PUZ, MCM Construct demonstrează angajamentul față de dezvoltarea responsabilă și durabilă a acestei zone. Întregul proiect a fost conceput cu grijă, luând în considerare aspectele sociale, economice și de mediu, astfel încât să ofere oportunități de creștere și prosperitate pentru comunitare, respectând în același timp caracteristicile și valorile locale.

Acest ultim imobil ce va fi dezvoltat în cadrul ansamblului Lazăr Residence va avea un regim de înălțime 2S+P+11 și va veni ca un răspuns la nevoile actuale ale pieței imobiliare din dorința de a crea un mediu urban prietenos, ce va integra armonios spațiile locative cu facilitățile comerciale, zonele verzi și căile de acces.

Principalele caracteristici ale proiectului

  • Infrastructură de calitate: în cadrul dezvoltării imobiliare se va investi în modernizarea infrastructurii, inclusiv lărgirea tramei stradale, noi trotuare, spații verzi și iluminat stradal, asigurând astfel accesul facil și sigur în zonă.
  • Spații locative moderne și variate: imobilul ce urmează a fi dezvoltat în cadrul proiectului va oferi locuințe cu diverse configurații și suprafețe, cu 1, 2, 3 camere sau chiar penthouse-uri și apartamente king-size, compartimentate conform dorințelor viitorilor locatari.
  • Facilități comerciale și servicii: proiectul va include zone comerciale și facilități de servicii pentru a răspunde nevoilor cotidiene ale rezidenților și a stimula economia locală.
Click pe imagine pentru a o mări

Încă de la demararea proiectului MCM Construct și-a propus să transforme această zonă într-un exemplu de succes al unei comunități moderne, echitabile și durabile, unde oamenii pot trăi și prosperă într-un mediu armonios și plin de oportunități.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top