Connect with us

Mega Image anunță deschiderea magazinului din bld. Ștefan cel Mare

Primul magazin Mega Image din centrul Iașului

Utile

Mega Image anunță deschiderea magazinului din bld. Ștefan cel Mare

Mega Image deschide un nou magazin în Iași, situat în centrul orașului, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 9, în spațiul unde au funcționat, în trecut, Raiffensen Bank și, ulterior, un outlet.

Noul magazin este format Mega Image și se desfășoară pe o suprafață totală de 492 mp într-o locație din centrul istoric al orașului, în apropiere de monumente precum Catedrala Mitropolitană, Teatrul Național Vasile Alecsandri, Palatul Roset – Rozonovanu, în care se află sediul Primăriei Municipiului Iași.

Mega Image ajunge astfel la 9 magazine în Iași, dintre care 6 Mega Image și 3 Shop&Go. În prezent, Mega Image mai are un lucru amenajarea unor magazin în Nicolina (str. Lacului) și Copou (fostul cinema Copou). Primul magazin deschis a fost în Păcurari (zona Mimoza).

“Ne susținem angajamentul de a investi în dezvoltare și expansiune pentru a veni cât mai aproape de clienții noștri și a le oferi produse de calitate, la prețuri accesibile, un accent deosebit punându-se pe susținerea și promovarea producătorilor locali. Ne consolidăm astfel prezența pe o piață matură și dinamică la aproape un an de când am deschis primul magazin,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image, citat într-un comunicat al companiei.

Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00 și include măsurile de prevenție în contextul COVID-19, echipament de protecție pentru angajați, produse de igienizare și de dezinfectare a spațiilor comune.

Continue Reading

Alte articole din categoria Utile

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top