Connect with us

O clădire de birouri din Bucșinescu, transformată în bloc

Investiții private

O clădire de birouri din Bucșinescu, transformată în bloc

O clădire de birouri de pe str. Elena Doamna va fi transformată în bloc de locuinţe. Imobilul se află în imediata apropiere a Tribunalului Militar, spre in­tersecţia din Bucşinescu. Pentru rea­lizarea acestui proiect, proprietarul imobilului, Medmar Trading SRL, prin omul de afaceri Răzvan Ţepoi, a solicitat municipalităţii aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ).

 „Se propune schimbarea funcţiunii construcţiei existente din spaţii de birouri în lo­cu­inţe colective, spaţii comerciale la par­ter şi anexe, fără a modifica semnificativ volumetria, intervenindu-se doar la faţade, pentru a se putea adapta noii funcţiuni (modificări ale finisajelor, a raportului plin-gol, modificări ale logiilor, alte lucrări fără a realiza extinderi)“, se arată în PUZ.

 Blocul de locuinţe va beneficia de un număr de 17 de locuri de parcare. Clă­direa are patru etaje şi o înălţime de 19 metri. Imobilul ocupă jumătate din te­renul aflat în proprietatea companiei (circa 500 mp) şi are o suprafaţă des­făşurată de puţin peste 1.400 mp. În prezent, proiectul de PUZ se află în etapa de consultare publică, iar cei interesaţi îl pot descărca de pe site-ul municipalităţii. Proprietarul clădirii va putea implementa proiectul după ce va primi aprobarea Consiliului Local.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top