Connect with us

O clădire de birouri din Bucșinescu, transformată în bloc

Investiții private

O clădire de birouri din Bucșinescu, transformată în bloc

O clădire de birouri de pe str. Elena Doamna va fi transformată în bloc de locuinţe. Imobilul se află în imediata apropiere a Tribunalului Militar, spre in­tersecţia din Bucşinescu. Pentru rea­lizarea acestui proiect, proprietarul imobilului, Medmar Trading SRL, prin omul de afaceri Răzvan Ţepoi, a solicitat municipalităţii aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ).

 „Se propune schimbarea funcţiunii construcţiei existente din spaţii de birouri în lo­cu­inţe colective, spaţii comerciale la par­ter şi anexe, fără a modifica semnificativ volumetria, intervenindu-se doar la faţade, pentru a se putea adapta noii funcţiuni (modificări ale finisajelor, a raportului plin-gol, modificări ale logiilor, alte lucrări fără a realiza extinderi)“, se arată în PUZ.

 Blocul de locuinţe va beneficia de un număr de 17 de locuri de parcare. Clă­direa are patru etaje şi o înălţime de 19 metri. Imobilul ocupă jumătate din te­renul aflat în proprietatea companiei (circa 500 mp) şi are o suprafaţă des­făşurată de puţin peste 1.400 mp. În prezent, proiectul de PUZ se află în etapa de consultare publică, iar cei interesaţi îl pot descărca de pe site-ul municipalităţii. Proprietarul clădirii va putea implementa proiectul după ce va primi aprobarea Consiliului Local.

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top