Connect with us

O universitate ieșeană estimează că va cheltui peste 10 milioane euro pentru energie electrică și gaze naturale

Local

O universitate ieșeană estimează că va cheltui peste 10 milioane euro pentru energie electrică și gaze naturale

Universitatea pentru Științele Vieții (USV) a lansat o licitație pentru identificarea unor furnizori de energie electrică și gaze naturale, valoarea totală a celor două contracte fiind de peste 46 milioane lei, fără TVA.

Intenția USV este de a semna un acord-cadru pe o durată de 24 de luni, perioadă în care, ulterior, va încheia contracte subsecvente. În cazul energiei electrice, valoarea maximă a contractului ajunge la aproape 18 milioane lei, iar în cazul gazelor naturale de 28 milioane lei.

În cadrul contractelor, USV a inclus 20 de puncte de consum (energie electrică) și, respectiv, 8 puncte (gaze naturale), fiind vorba despre clădirile în care funcționează facultățile și căminele universității. „În funcie de interesele sale, autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua sau suplimenta punctele de consum, în funcție de spațiile în care își desfășoară activitatea”, se arată în caietul de sarcini.

Companiile interesate să participe la procedură trebuie să depună oferte cel târziu pe 10 noiembrie, numărul maxim de operatori care pot participa la acordul-cadru fiind cinci: în funcție de nevoile universității, pe parcursul celor 24 de luni, instituția va încheia contracte subsecvente cu unul dintre cei cinci ofertanți (reofertare) atât în cazul procedurii pentru energie electrică, cât și la gaze naturale.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top