Connect with us

[P] Lui Chirica i s-a spus „Stop” în Justiție. Mesajul ieșenilor trebuie să fie unul identic!

Advertorial

Local

[P] Lui Chirica i s-a spus „Stop” în Justiție. Mesajul ieșenilor trebuie să fie unul identic!

Ieșenii pot învăța din istoria recentă că nu trebuie să mai voteze un primar care curând va fugi prin Europa cu poliția după el!

Ați râs de băimăreni când au votat un primar care se afla în închisoare, în arest preventiv? V-ați mirat că a fost posibil ca cel ales de oameni cu speranța că le va moderniza orașul să fugă în străinătate, ca un infractor mărunt, cu pașaportul unei rude?

Ei bine, din cazul de mai sus ieșenii pot învăța o lecție valoroasă. „Că a furat, dar a și făcut” nu este suficient, chiar dacă mulți politicieni corupți alimentează această minciună.

Că o administrație defectă, care slujește interesele unei mafii, nu aduce bunăstare reală, ci doar una înșelătoare, care dă cu sclipici în propagandă pentru a ascunde defectele majore care fac viața grea în oraș.

Mihai Chirica a pierdut pe 16 ianuarie toate căile legale prin care a încercat să scape şi de dosarul penal numit generic „Flux”, în care a fost probată de către procurorii DNA o uriașă golănie imobiliară de foarte multe milioane de euro.

Un bloc cu 7 niveluri, cu acte false semnate cu bună știință de primar şi funcționari complici instigați de acesta, în locul unei construcții autorizate doar cu subsol și parter!

De acum, primarul ieșean este judecat oficial și pentru aceste hoții. Toată chinuiala lui timp de 1 an de zile de a opri judecarea sa și a complicilor săi a luat sfârșit.

Începerea acestui proces este extrem de importantă pentru comunitatea noastră, pentru că transmite, în sfârșit, mesajul corect că hoțiile, disprețul față de ieșeni și față de lege, că ascunsul după „acari păuni” a luat sfârșit.

În mandatele lui Chirica, am văzut cum orașul s-a sufocat încet-încet, nu atât din cauză că a crescut numărul de autovehicule – fenomen firesc într-o țară care se dezvoltă, ci pentru că nu a existat nici o viziune administrativă în spatele dezvoltării.

Mihai Chirica este complice la furtul puținului spațiu verde pe care-l avem, este complice la furtul orelor pe care le petrecem anual pe străzile în care a acceptat să se construiască blocuri peste standarde, este complice la furtul sănătății și confortului pe care ar fi trebuit să le avem acasă.

Dar acest acasă a fost distrus, de multe ori, cu imobile construite ilegal, pe străzi înguste, prea aproape de blocurile vechi, prea înalte pentru a mai vedea ceilalți soarele.

Judecata lui Chirica, care poate de acum începe, este importantă nu doar penal, cât și pentru că acestui personaj care a avut ca singură misiune căpătuiala i se spune „Stop”.

De ce ar mai candida și mai ales de ce ar mai fi votat un astfel de individ? Să avem un alt fost primar urmărit prin toată Europa, pentru a fi adus în penitenciar?

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top