Connect with us

PMI: Elevii vor putea circula gratuit cu mijloacele de transport din 4 iunie

Utile

PMI: Elevii vor putea circula gratuit cu mijloacele de transport din 4 iunie

Decizie-surpriză anunțată în această după-amiază de către Primăria Iași. Potrivit unui comunicat de presă, elevii vor putea circula gratuit cu transportul public începând cu ziua de 4 iunie.

Comunicatul integral transmis de Primăria Iași:

Primăria Municipiului Iași, prin Compania de Transport Public Iași (CTP), anunță că elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat din municipiul Iași pot călători gratuit cu mijloacele de transport ale CTP începând de joi, 4 iunie 2020.

Pentru eliberarea abonamentelor gratuite prin intermediul tonetelor CTP beneficiarii trebuie să prezinte următoarele documente:

  • carnetul de elev, vizat prin ștampilă pe anul în curs, în cazul elevilor domiciliați în municipiul iași;
  • adeverință emisă de către unitatea de învățământ care atestă calitatea acestuia de elev înmatriculat la instituția respectivă, traseul de la unitatea de învățământ la localitatea de domiciliu și dreptul de a beneficia de transport gratuit, în cazul elevilor domiciliați în afara municipiului iași.

Titlurile de călătorie gratuite pentru elevi pot fi procurate și prin intermediul aplicației 24pay, începând de vineri, 5 iunie 2020, respectând procedura înregistrării prealabile a unităților școlare pe platforma dedicată instituțiilor de învățământ: http://www.sctpiasi.ro/tarife/24payelevi.

Continue Reading

Alte articole din categoria Utile

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top