Connect with us

Prime Kapital – Investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu experiență solidă pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est

Articol susținut de Prime Kapital

Investiții private

Prime Kapital – Investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu experiență solidă pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est

Cine este Prime Kapital?

Prime Kapital este un investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu o reputație solidă în Europa Centrală și de Est. Compania se axează pe dezvoltarea de spații comerciale, rezidențiale și de birouri prin proiecte de regenerare urbană, care adaugă o valoare considerabilă comunităților prin calitatea, eficiența și sustenabilitatea lor pe termen lung. Astfel, proiectele Prime Kapital aduc beneficii tuturor părților interesate – de la viitori proprietari la chiriași, subcontractanți și investitori.

Cu peste 40 de dezvoltări de succes și reamenajări finalizate în regiune în ultimii 12 ani și o echipă formată din peste 390 de specialiști în investiții, achiziții, design, managementul construcțiilor, vânzări, marketing și finanțe, Prime Kapital își demonstrează seriozitatea și profesionalismul.

Care este portofoliul Prime Kapital?

Prime Kapital investește și dezvoltă atât proiecte rezidențiale, cât și proiecte de retail și office, îmbinând de fiecare dată cu succes elementele funcționale cu cele estetice.

Portofoliul comercial include atât proprietăți finalizate, cât și proiecte aflate în construcție în Europa Centrală și de Est.

În România, printre proiectele finalizate se numără:

 • Atrium Mall (Arad)
 • Baia Mare Value Centre
 • Bârlad Value Centre
 • Dâmbovița Mall (Târgoviște)
 • DN 1 Value Centre (Balotești)
 • Prahova Value Centre (Ploiești)
 • Roman Value Centre
 • Sepsi Value Centre (Sfântu Gheorghe)
 • Zalău Value Centre

Prime Kapital deține și Militari Shopping, proprietate dobândită prin achiziție directă.

În ceea ce privește portofoliul rezidențial, sunt în dezvoltare următoarele proiecte:

 • Avalon Estate, în nordul Bucureștiului
 • Marmura Residence, în cartierul Bucureștii Noi
 • Silk District, în Iași
 • Pleiades Residence, în Ploiești

Prime Kapital are în pregătire și alte proiecte rezidențiale, unele dintre acestea de tip mixed-use (rezidențial plus birouri și/sau retail) în București și alte mari orașe din România, printre care  Timișoara, Brașov și Cluj.

De altfel, Prime Kapital dorește să își afirme responsabilitatea față de un viitor sustenabil inclusiv prin faptul că proiectele sale dau un nou sens zonelor neexploatate până de curând. Vechile platforme industriale sunt acum reînviate prin construirea de ansambluri noi, utile societății, cu un concept estetic atent studiat și cu funcționalitate optimă.

Planuri de viitor

 • Se va lucra în paralel la proiectele deja lansate din București, Iași și Ploiești, respectiv la definitivarea celorlalte proiecte din  Brașov, Timișoara și Cluj.
 • Spre finalul anului vor fi demarate și lucrările pentru alte centre comerciale: Mall Moldova (Iași), Argeș Mall (Pitești), Alba Iulia Mall și Brașov Value Center.

Finanțarea tuturor proiectelor, indiferent că vorbim despre Silk District, despre celelalte proiectele rezidențiale din portofoliu sau despre numeroasele proiecte de retail, este asigurată de Prime Kapital și  MAS P.L.C., cu sprijinul unei baze de investitori globali.

Parteneriatul dintre o companie privată care dezvoltă proiecte sustenabile și inovative de viitor (Prime Kapital) și o companie de mare anvergură, listată la Bursa din Johannesburg (MAS) este cheia stabilității investițiilor noastre și garanția siguranței clienților noștri.

Ca atare, Prime Kapital și partenerii săi au introdus o măsură unică pe piața imobiliară din România: securizarea avansului pentru locuințe, ceea ce îi protejează pe clienții Prime Kapital de posibilele temeri și riscuri asociate cu dezvoltarea unui ansamblu imobiliar.

De asemenea, programul Prime Link vine în sprijinul persoanelor care doresc să achiziționeze o locuință, dar încă nu au la dispoziție suma necesară, prin facilitarea accesului la credite bancare. Acest serviciu este gratuit pentru clienții persoane fizice, iar Prime Link colaborează cu majoritatea băncilor din România pentru intermedierea mai multor tipuri de credite.

Află mai multe despre Prime Kapital pe https://primekapital.com  si https://silkdistrict.ro/dezvoltator

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top