Connect with us

Rămâi conectat la viața orașului: 5 avantaje ale spațiilor comerciale din proiectele „mixed-use”

Articol susținut de PK Ebony

Investiții private

Rămâi conectat la viața orașului: 5 avantaje ale spațiilor comerciale din proiectele „mixed-use”

În această perioadă a anului, când natura începe să se trezească la viață și totul în jurul nostru se regenerează, orașul nostru cunoaște o transformare similară.

Prin proiectul de regenerare urbană Silk District, Iașiul devine un simbol al revigorării. Faza 1 Rezidențial și Faza 1 Office au fost deja finalizate, și aduc un nou standard în urbanism și dezvoltare sustenabilă, iar Faza 2 Rezidențial se pregătește și ea să își întâmpine locatarii.

Proiectul de regenerare urbană dezvoltat de Prime Kapital transformă astfel o fostă zonă industrială în într-un proiect multifuncțional, atrăgător și sustenabil. O mare parte dintre apartamentele din Faza 1 a fost preluată deja de către proprietari, urmând ca în perioada următoare comunitatea Silk să se mărească după venirea rezidenților Fazei 2.

Silk District este un amplu proiect de regenerare urbană, de tip mixed-use, localizat excelent. Proiectul integrează apartamente spațioase, zone verzi extinse, clădiri de birouri Clasa A și spații comerciale dedicate rezidenților. Componenta rezidențială a Silk District respectă standardele nZEB (va avea un consum optimizat de energie), iar clădirile de birouri sunt construite conform standardelor BREEAM Outstanding.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu comercial perfect adaptat nevoilor dumneavoastră, atunci Silk District poate fi locul potrivit. Beneficiind de o amplasare strategică, complexul este destinat să devină un hub de activitate comercială și locativă.

Avantajele spațiilor comerciale din proiectele mixed-use:

Localizare excelentă: Situat într-o zonă cu un flux constant de clienți potențiali, proiectele mixte atrag o varietate de clienți, inclusiv rezidenți, angajați din birouri și vizitatori. În plus, poziționarea cartierului face ca aici să se poată ajunge cu ușurință din campusurile universitare și din alte zone adiacente cartierului.

Oportunitate de creștere: Având un mix divers de funcțiuni în diferite faze de dezvoltare, proiectul oferă oportunități excelente de creștere în timp.

Oportunități de colaborare: Proiectele mixte facilitează colaborarea între diverse afaceri, ceea ce poate genera sinergii și oportunități de creștere și inovație.

Eficiență: Prin faptul că spațiile comerciale beneficiază de infrastructura și de peisagistica întregului proiect, alegerea unui spațiu comercial într-un proiect mixt poate duce la economii pentru proprietarii de afaceri.

Flexibilitate în utilizarea spațiului: Spațiile comerciale pot fi adaptate și reconfigurate pentru a se potrivi nevoilor schimbătoare ale afacerilor, oferind o flexibilitate sporită.

Silk District oferă în prezent, spre vânzare, patru spații comerciale aflate în Faza 1 si Faza 2 Rezidențial, excelente pentru o gamă variată de servicii:

  • Vânzare produse alimentare tip gourmet, wineshop, cafenea sau cofetărie.
  • Comercializarea de produse non-alimentare – florărie, obiecte de artă și diverse tipuri de accesorii.
  • Showroom de produse pentru amenajări, mobilier, corpuri de iluminat sau decorațiuni.
  • Cabinet medical, stomatologic, cabinet psihologic sau centru de terapie.
  • Servicii de consultanță, proiectare, contabilitate, servicii juridice și asimilate acestora.
  • Servicii de întreținere și înfrumusețare sau activități sportive.
  • Servicii de curățare și întreținere produse vestimentare.
  • Servicii pentru animale de companie – cabinet, farmacie veterinară.
  • Servicii educaționale, tip after-school sau spațiu de joacă.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top