Connect with us

Toma Cozma: Blocuri în locul unor case, lângă intersecția cu Șipoțel

Investiții private

Toma Cozma: Blocuri în locul unor case, lângă intersecția cu Șipoțel

Soții Schrotter (Irina și Zaharia) au început demersurile pentru construirea unui bloc într-o zonă în care se află, preponderent, case. Însă, vizavi de amplasament sunt blocuri cu un regim parter și 4 etaje.

În următoarea ședință a Comisiei zonale de monumente istorice, va fi dezbătut un proiect urbanistic pentru construirea de locuințe colective pe str. Toma Cozma, în apropiere de intersecția cu str. Șipoțel.

Terenul se află la adresa str. Toma Cozma 92

La acest moment, nu sunt cunoscute detalii despre proiect: Comisia de monumente istorice nu are obiceiul să ofere astfel de informații online, fiind publicat doar un opis al proiectelor care, ulterior, este șters după ce proiectele sunt dezbătute.

Astfel, publicul nu are acces nici măcar la decizia Comisiei cu referire la un proiect urbanistic, lipsa de transparență fiind o obișnuință. APIX.ro a încercat în mai multe rânduri să afle informații detaliate despre un proiect sau altul, dar directorul Direcției de cultură, Virgil Băbâi, care este și secretar al Comisiei și gestionează site-ul unde se publică detalii sumare despre proiecte, refuză mai mereu să ofere informații suplimentare.

Totuși, din puținele informații publice, putem afla amplasarea terenului și obiectul proiectului.

Demolare construcții C1 și C2, construire imobil locuințe colective, refacere împrejmuire teren”, este titlul proiectului.

Din estimările APIX.ro, terenul are o suprafață de circa 1.000 mp. La Primărie, soții Schrotter au obținut, deocamdată, doar câteva certificate de urbanism (unul de informare și două pentru demolare construcțiilor existente).

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top