Connect with us

UAIC caută furnizor de gaze naturale: vrea să achite un milion de euro

Local

UAIC caută furnizor de gaze naturale: vrea să achite un milion de euro

Universitatea „Al.I.Cuza” a lansat o licitație pentru contractarea unui furnizor de gaze naturale. Valoarea contractului a fost estimată la peste un milion de euro, fără TVA. Firmele interesate pot depune oferte cel târziu pe 4 februarie 2021. Durata acordului a fost stabilită la 12 luni.

Plățile vor fi efectuate lunar, în funcție de necesarul de consum – cantitățile de gaze naturale diferă de la o lună la alta pe fiecare punct de consum. În schimb, valoarea maximă a acordului-cadru se ridică la 4,8 milioane lei, fără TVA. În cele 12 luni ale acordului, vor fi încheiate două contracte subsecvente (o dată la 6 luni).

„Se vor achiziționa gaze naturale pentru alimentarea în prezent a 31 puncte de consum aflate în exploatarea autorității contractante”, se arată în caietul de sarcini.

Potrivit documentației de atribuire a contractului, UAIC estimează un consum în cantitate minimă de 29.500 MWh și un maxim de 32.300 MWh. Pe lista celor 31 de puncte de consum se află toate imobilele importante ale UAIC, inclusiv cele care sunt racordate și la rețeaua de termoficare municipală.

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top