Connect with us

50% din apartamentele Royal Town Iași au fost deja rezervate

Articol susținut de Royal Town

Investiții private

50% din apartamentele Royal Town Iași au fost deja rezervate

Royal Town din Iași este un proiect rezidențial de amploare, ce a demarat construcția în anul 2017 și a evoluat semnificativ de atunci. În prezent, complexul găzduiește 900 de apartamente finalizate, distribuite în șapte blocuri impunătoare. Procesul de construcție pentru acestea s-a desfășurat etapizat, în trei faze distincte.

Anul 2023 a adus cu sine obținerea autorizației de construire pentru următoarea etapă a proiectului, a patra. Aceasta constă în ridicarea a patru noi blocuri, oferind peste 460 de apartamente moderne. Termenul de finalizare estimat pentru această fază este de trei ani.

În prezent, conform reprezentanților dezvoltatorului, 50% dintre apartamentele din etapa a 4-a  au fost deja rezervate.

90% dintre apartamentele din blocul 8 rezervate

Blocul 8 din etapa a 4-a va avea apartamente cu 1 cameră și apartamente cu 2 camere și este pregătit să fie predat în cursul acestui an, 90% dintre apartamente fiind deja rezervate. Pentru blocurile 10 și 11, livrarea este planificată pentru anul viitor, iar rezervările se situează în jurul valorii de 50%. Aceste date reflectă nu doar progresul constructiv, ci și interesul față  de ansamblul Royal Town în rândul potențialilor cumpărători.

În cadrul ultimei actualizări din jurnalul de șantier, aflăm că blocul 8 a ajuns la finalizarea parcării subterane și a structurii pentru toate cele 8 etaje ale clădirii. În cazul blocurilor 9 și 10, lucrările au atins cota 0, reprezentând un avans semnificativ în dezvoltarea acestora.

De asemenea, și la blocul 11, construcția a fost demarată cu o lună în urmă, mai devreme decât graficul inițial prestabilit.

Royal Town Iași rămâne un proiect în continuă expansiune, marcând peisajul urban cu unități rezidențiale moderne și dotate la cele mai înalte standarde. Cu un plan de dezvoltare bine conturat și un angajament constant față de calitate, Royal Town reprezintă nu doar un proiect imobiliar, ci o comunitate în devenire, adaptată la nevoile și aspirațiile locuitorilor săi. Așteptăm cu nerăbdare evoluția ulterioară și finalizarea noilor etape ce vor îmbogăți peisajul urban al Iașului.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top