Connect with us

Aeroportul caută o firmă care să asigure managementul pasagerilor în noul terminal

Local

Aeroportul caută o firmă care să asigure managementul pasagerilor în noul terminal

Aeroportul Iași caută o firmă care să gestioneze procesarea pasagerilor în noul terminal, de la momentul intrării în T4 și până la îmbarcarea acestora, inclusiv în ceea ce privește manipularea bagajelor. Aerogara estimează costuri de 600.000 lei pe o perioadă de 24 luni în acest sens.

O altă prevedere a contractului vizează furnizarea de informații în timp real despre situația zborurilor. Suplimentar, serviciile pot cuprinde și celelalte terminale ale aerogării, dar o astfel de situație va face obiectul unei negocieri separate.

Ce responsabilități va avea firma:

  • managementul procesării pasagerilor
  • managementul procesării bagajelor pasagerilor
  • controlul accesului pasagerilor în zonele de control de securitate
  • managementul îmbarcării pasagerilor
  • managementul informației despre zborurile efectuate spre și dinspre aerogară

„Funcționarea corectă, optimă, continuă 24/7 și sigură în vederea asigurării operativității în parametrii normali a Aeroportului Iași prin utilizarea de servicii bazate pe soluții integrate pentru procesarea pasagerilor, respectiv a activităților și operațiunilor specifice: de tipărire, verificare bilete de călătorie, etichete de marcaj bagaje pasageri, management bagaje, controlul accesului în zonele de control – porți automatizate, egates etc., verificare și control îmbarcare pasageri, împreună cu servicii directe și indirecte – comunicații, suport tehnic de specialitate, managementul serviciilor etc.”, este scopul achiziției lansate de aerogara ieșeană.

Noul terminal T4 va fi deschis publicului pe 31 martie 2024, odată cu operarea și primelor zboruri Schengen din România.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top