Connect with us

Aleea Sadoveanu: 113 apartamente în blocuri cu 11 etaje

Terenul de construire este liber de construcții

Investiții private

Aleea Sadoveanu: 113 apartamente în blocuri cu 11 etaje

Zona Aleii Sadoveanu continuă să se dezvolte într-un ritm alert. Dacă, inițial, zona era una de case, în ultimii ani situația s-a schimbat dramatic: au început lucrări la ansambluri de blocuri înalte.

Un nou proiect autorizat de Primărie recent vizează amenajarea a 113 apartamente în blocuri cu 11 etaje. Autorizația a fost emisă acum câteva săptămâni în baza unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de Consiliul Local încă din anul 2007.

Amplasamentul investiției este vizavi de Liceul Pedagogic

Terenul are o suprafață de 3.408 mp și, conform Primăriei, aparține unei persoane fizice. Până recent, terenul a aparținut firmei Concept SRL, patronate de omul de afaceri Bogdan Gheorghiu.

Dintre cele 113 apartamente, 23 vor avea trei camere, 57 vor fi cu două camere, iar 33 vor avea o singură cameră.

„Se propune realizarea unui număr de 116 locuri de parcare poziționate astfel: 43 de locuri de parcare la nivelul 2 subteran, 49 locuri de parcare la nivelul 1 subteran și 24 de locuri la nivelul solului”, se arată în actul de autorizare 163/2020.

Aria desfășurată construită a imobilelor este propusă la 10.650 mp, blocurile având un regim cu două niveluri în subteran, parter, 11 etaje și un etaj tehnic.

Alte articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top