Connect with us

Aleea Sadoveanu: 113 apartamente în blocuri cu 11 etaje

Terenul de construire este liber de construcții

Investiții private

Aleea Sadoveanu: 113 apartamente în blocuri cu 11 etaje

Zona Aleii Sadoveanu continuă să se dezvolte într-un ritm alert. Dacă, inițial, zona era una de case, în ultimii ani situația s-a schimbat dramatic: au început lucrări la ansambluri de blocuri înalte.

Un nou proiect autorizat de Primărie recent vizează amenajarea a 113 apartamente în blocuri cu 11 etaje. Autorizația a fost emisă acum câteva săptămâni în baza unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de Consiliul Local încă din anul 2007.

Amplasamentul investiției este vizavi de Liceul Pedagogic

Terenul are o suprafață de 3.408 mp și, conform Primăriei, aparține unei persoane fizice. Până recent, terenul a aparținut firmei Concept SRL, patronate de omul de afaceri Bogdan Gheorghiu.

Dintre cele 113 apartamente, 23 vor avea trei camere, 57 vor fi cu două camere, iar 33 vor avea o singură cameră.

„Se propune realizarea unui număr de 116 locuri de parcare poziționate astfel: 43 de locuri de parcare la nivelul 2 subteran, 49 locuri de parcare la nivelul 1 subteran și 24 de locuri la nivelul solului”, se arată în actul de autorizare 163/2020.

Aria desfășurată construită a imobilelor este propusă la 10.650 mp, blocurile având un regim cu două niveluri în subteran, parter, 11 etaje și un etaj tehnic.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top