Connect with us

Moara de Vânt: Un general STS (r) ridică blocuri cu 106 apartamente

Investiții private

Moara de Vânt: Un general STS (r) ridică blocuri cu 106 apartamente

Primăria a eliberat autorizația de construire pentru realizarea unui nou ansamblu de blocuri în zona Moara de Vânt, în apropiere de Little Texas. Unul dintre beneficiarii proiectului este fostul director al Aeroportului Internațional Iași, Gheorghe Corjăuțanu (general STS în rezervă).

Amplasamentul investiției

APIX.ro a scris în premieră despre acest proiect încă de acum doi ani. Suprafața de teren disponibilă ajunge la aproap 6.000 mp. Regimul de înălțime al celor două blocuri, fiecare cu mai multe tronsoane, este subsol, parter, 4 etaje și un etaj tehnic. Suprafața utilă va fi de peste 10.000 mp.

În ceea ce privește numărul de apartamente, potrivit autorizației 129/2020 vor fi amenajate 106 de unități: 10 cu o cameră, 73 cu două camere, 21 cu trei camere și 2 cu patru camere. Proiectul de PUZ prevede un număr de 113 locuri de parcare.

Investitorii dețin în proprietate o suprafață de aproape 6.000 mp, prin alipirea mai multor parcele. Din aceasta, 2.638 mp este suprafața construibilă, 2.967 mp vor fi ocupați de circulații, alei și locuri de parcare, iar alți 990 mp vor reprezenta suprafața cu spații libere amenajate sau neamenajate.

Planșa urbanistică a proiectului
Continue Reading

Alte articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top