Connect with us

Birouri și locuințe lângă sediul Poliției municipale: investitorul este un cunoscut om de afaceri

FOTO: Radu MEȘNIȚĂ

Investiții private

Birouri și locuințe lângă sediul Poliției municipale: investitorul este un cunoscut om de afaceri

Un nou proiect imobiliar este propus pentru zona centrală a Iașului, lângă sediul Poliției municipale, de către o firmă în care este implicat un cunoscut om de afaceri: Michael Nseir.

Nseri deține o treime din firma SEA SRL alături de un partener din Marea Britanie (Michael Demosthenous) și altul din Cipru (Georgios Fotiou). Compania vrea un ansamblu cu mai multe funcțiuni, după cum rezultă din certificatul de urbanism 1620/2021, eliberat de Primăria Iași în luna iulie.

„Plan Urbanistic Zonal – construire ansamblu cu funcțiuni de servicii, spații comerciale, birouri și apartamente în regim hotelier”, se arată în actul urbanistic citat.

Terenul se află pe str. Otilia Cazimir, în imediata vecinătate a sediului Poliției municipale. Din estimările APIX.ro, este vorba despre o suprafață de peste 1.000 mp

Deocamdată, fiind la stadiul de certificat de urbanism, proiectul este în faza de pregătire a planului urbanistic. Vom reveni cu mai multe informații pe măsură ce acest proiect va avansa în procesul de avizare de la nivelul Primăriei Iași.

În ceea ce privește firma SEA SRL, aceasta a fost înființată în anul 2007, dar, până acum, nu a avut o activitate relevantă în domeniul dezvoltării imobiliare: timp de 10 ani (2007 – 2016) a avut cifră de afaceri zero, iar, din 2017 încoace, nu a depășit pragul de 2.000 lei. De asemenea, firma nu are angajați și a declarat datorii de peste 2,5 milioane lei.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top