Connect with us

Blocul lui Stratan din Păcurari va fi lângă Școala Paradis

Zona de construire are vedere spre Păcurari

Investiții private

Blocul lui Stratan din Păcurari va fi lângă Școala Paradis

Unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri ieșeni investește într-un nou proiect imobiliar. Printr-o firmă pe care o controlează – Relians Corp, Dan Stratan are o suprafață de 765 mp în zona platoului Colina Însorită. Firma lui Stratan deține de mai mult timp terenul din Colina Însorită și, inițial, în 2015, intenția acesteia era de a construi un imobil de birouri. Amplasamentul se află în apropiere de Școala Paradis și are deschidere atât la str. Iancu Flondor, cât și la o nouă stradă construită în zonă cu ocazia amenajării blocurilor noi.

Amplasamentul investiției:

Deocamdată, Relians Corp a obținut un certificat de urbanism care stabilește necesitatea elaborării unui Plan Urbanistic Zonal în vederea edificării construcției. După întocmirea PUZ-ului, fluxul APIX va reveni asupra acestui proiect și va publica planșa de reglementări urbanistice, document care va arăta în mod clar intenția omului de afaceri. Dan Stratan mai are un proiect în derulare, în zona Selgros, proiect pe care îl vom prezenta zilele următoare.

Relians Corp este deținută de Romcapital Invest SA, societate unde este asociat Dan Stratan, unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri ieșeni. Încă de la înființare (2000), Relians a mers pe profit an de an, dar, în 2016, a avut o pierdere de 1,7 milioane lei, iar cifra de afaceri a scăzut de 5,08 milioane lei în 2015 la 1,9 milioane lei în 2016. Principalul obiect de activitate a firmei constă în activități de consultanță pentru afaceri și management.

Platoul Colina Însorită este una dintre zonele cele mai căutate în plan imobiliar, cu toate că, în prezent, accesul este deficitar. Apix a scris în mai multe rânduri despre dezvoltarea acestei zone. Puteți consulta AICI lista materialelor.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top