Connect with us

Bucium: Punct final în aprobarea unei baze de producție

Amplasamentul pe care se propune proiectul imobiliar

Investiții private

Bucium: Punct final în aprobarea unei baze de producție

Un proiect despre apix.ro a mai scris anterior a ajuns în ultima fază de aprobare a planului urbanistic zonal (PUZ). Proiectul aparține firmei According Group SRL și constă în construirea unei clădiri de birouri, a unor spații de depozitare și a unei baze de producție în Bucium.

Amplasamentul investiției:

Inițial, firma, ce deține terenul de mai mult timp, avea intenția de a construi o zonă de agrement. Noul plan vizează amenajarea unei clădiri de birouri cu demisol, parter și două etaje cu deschidere la șos. Bucium (înălțime de 9 metri), iar în spatele acestui imobil vor fi amenajate spațiile de producție și depozitare (înălțime de 6 metri).

Pentru șos. Bucium 55F, amplasamentula actualei investiții, exista un PUZ aprobat în 2007, dar intenția declarată atunci de către firmă era să construiască un complex de agrement care ar fi urmat să cuprindă săli de sport, piscină și restaurant.

Planșa de reglementări urbanistice:

După aprobarea în plenul Consiliului Local la ședința din 30 martie, proiectul urbanistic va putea obține și autorizația de construire.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top