Connect with us

Un bloc din Galata este aprobat la doi ani după depunerea cererii

Viitorii locatari vor beneficia de un spațiu verde generos

Investiții private

Un bloc din Galata este aprobat la doi ani după depunerea cererii

Un proiect urbanistic din Tudor Neculai va fi aprobat la un an după ce a primit avizul Comisiei de urbanism. Este vorba despre un bloc de locuințe din zona Galata, de pe șos. Tudor Neculai 56B.

Amplasamentul investiției:

Primăria a emis certificat de urbanism pentru proiect în martie 2016. Fix un an mai târziu, proiectul de plan urbanistic zonal (PUZ) a primit avizul Comisiei de urbanism. Anul acesta, tot în martie, în ședința Consiliului Local de mâine, proiectul va fi supus dezbaterii plenului și, cel mai probabil, va fi aprobat.

Citește și Proiect pe Tudor Neculai: 11 blocuri, dintre care 4 cu 10 etaje

Investitorii sunt două persoane fizice (Ana și Laurențiu Ciobanu) ce au în proprietate un teren de 1.000 mp. Blocul va avea un regim de înălțime demisol, parter și două etaje la o înălțime maximă de 9 metri. Inițiatorii PUZ vor un procent de ocupare de 35% și un coeficient maxim de ocupare a terenului egal cu 1,08 (raportul dintre suprafața desfășurată construită și parcelă).

În vecinătățile viitorului bloc se află locuințe individuale, vecinii exprimându-și acordul pentru construirea imobilului în etapa de consultare publică, potrivit informațiilor puse la dispoziție de către municipalitatea ieșeană.

Planșa de reglementări urbanistice:

După aprobarea în plenul CL, investitorii vor putea obține autorizația de construire și, ulterior, să înceapă efectiv lucrările.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top