Connect with us

Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! Câștigă premii instant și vouchere de cumpărături la Palas

Advertorial

Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! Câștigă premii instant și vouchere de cumpărături la Palas

Cele mai frumoase sărbători se apropie cu pași repezi și merită mai mult ca oricând să fie celebrate din plin! Dacă ai deschis lista cadourilor și faci cumpărături pentru cei dragi, la Palas vei fi răsplătit cu premii în valoare totală de 18.000 de euro!

Bradul este gata, luminițele strălucesc, colindele se aud, steluțele completează atmosfera festivă, totul este pregătit, deci să vină Crăciunul! Anul acesta, sărbătorile sunt dedicate celor dragi nouă, celor care ne-au fost aproape și care merită cele mai speciale daruri. Dar știi ceva ce poate egala emoția de a dărui un cadou perfect? Poate, emoția de a primi cadoul perfect. Așa că până pe 23 decembrie 2020, dacă faci cumpărături de minimum 350 de lei, din magazine diferite din Palas, în aceeași zi, vei fi premiat instant. Un cadou pentru cei dragi, unul pentru tine! Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi bonurile la Centrul de premiere din zona Guess. Zilnic, primele 250 de persoane vor primi, în funcție de norocul lor, vouchere de cumpărături de până la 250 de lei, cecuri cadou de 50 de lei, rimeluri de la Pupa, măști de protecție pentru copii, loțiune dezinfectantă sau băuturi răcoritoare. Voucherele pot fi transformate în bijuterii de la Kultho, delicii la Moo, Clop sau Ciorbărie, cărți sau decorațiuni de la Cărturești și cafea aromată de la Prăjitorul din Oz.  

Magazinele din Palas te așteaptă cu cele mai speciale propuneri de cadouri: bluze moi și catifelate, eșarfe în diferite culori, paltoane călduroase, jocuri amuzante pentru copii, gadget-uri pentru cei pasionați, produse cosmetice în ambalaje festive, obiecte create de artiști locali și multe alte idei inedite. La Palas găsești cadourile perfecte pentru toți membrii familiei tale.

În această perioadă, cei mai buni elfi sunt premiați la Palas!

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Advertorial

To Top