Connect with us

„Sărbătoarea Primăverii” s-a instalat în Palas, cu mii de mărțișoare și cărți

Advertorial

„Sărbătoarea Primăverii” s-a instalat în Palas, cu mii de mărțișoare și cărți

Începutul primăverii aduce surprize inedite la Palas. Dacă vrei să ai parte de aventuri memorabile ca să evadezi din cotidian, vino la „Târgul Cărții”, unde vei găsi mii de titluri din toate genurile și pentru toate vârstele, volume noi, dar și cărți de anticariat. Și pentru că tradiția spune că prima zi din acest anotimp frumos trebuie celebrată prin dăruirea unui mărțișor, la Palas descoperi o colecție variată și colorată de simboluri ale anotimpului verde.

Primăvara este despre noi începuturi, despre încredere, speranță și curaj, iar 1 Martie este momentul potrivit să-ți arăți recunoștința față de cei care îți sunt mereu alături. Palas îți vine în ajutor, pentru că de joi, 25 februarie, până duminică, 7 martie 2021, găzduiește Atelierul Artistului. 9 artiști vizuali locali își dau întâlnire în Atriumul Palas și expun colecţii de mărţişoare, bijuterii, accesorii, haine şi obiecte decorative create cu pasiune. Astfel, vei avea ocazia să admiri şi să achiziţionezi cadouri unice pentru prietene, mame, surori, iubite, colege și pentru toate femeile pe care le prețuiești.

Printre creatori se numără Irina Secrieru, care propune o colecţie deosebită de bijuterii realizate din metale, pe care sunt imprimate frunze și flori naturale, Alina Avram vine cu felicitări speciale, bijuterii, oglinzi și ceasuri, toate pictate manual, iar Push Design aduce o varietate de produse handcrafted, născute din idei originale și îndrăznețe. Lor li se adaugă Koja Concept, care s-au pregătit cu o colecție de genți și rucsacuri unice, create pentru cei ce doresc să îmbine eleganța și confortul, Iuliana Asoltanei are o ofertă bogată de broșe în culorile primăverii, dar și Olivia Alexandriuc va fi prezentă cu accesorii și obiecte din piele pictată, cu accente metalice și de sticlă, care pot fi purtate ca broșe sau coliere. Georgeta Aștefanei a pregătit o colecție de păpuși aparte și mărțișoare brodate, Iris Drânceanu propune creații vestimentare unicat, care îmbină croiuri supradimensionate cu cele clasice și asimetrice și care sunt completate cu aplicații lucrate manual, iar Otilia Iutiș are o ofertă bogată de bijuterii din lut polimeric și din piese de ceasuri.  

De asemenea, de joi până luni, în perioada 25 februarie – 1 martie 2021, Atriumul găzduiește „Sărbătoarea Primăverii”, ce îți propune o varietate de podoabe însoțite de șnur roșu și alb. Aici, zeci de artizani expun mărțișoare executate prin tehnici inedite, lucrate după tipare tradiționale, dar și reinterpretări moderne. Poți alege mărțișoare realizate manual, din piele, lemn, flori presate, din fimo sau pictate. Dacă iubești motivele tradiționale, poți alege dintre modelele cu elemente din folclor. Însă, dacă dorești să oferi un mărțișor mai altfel, optează pentru unul prețios ce va fi purtat tot timpul anului, pentru că și oferta de bijuterii este bogată.

Povești de dragoste și povești din viață, cărți care te țin cu sufletul la gură și cu mintea trează, volume despre lumi pierdute, jungle îndepărtate și comori îngropate sau despre lumi fantastice, dar și cărți psihologice și științifice găsești la Târgul Cărții de la Palas. Până pe 20 martie 2021, în zona Atrium, ai ocazia să te plimbi printre rafturi, să-ți iei porția zilnică de lectură și să-ți completezi biblioteca de acasă cu titluri noi. Vei descoperi farmecul autorilor români, dar ai ocazia să faci cunoștință și cu noutățile literare internaționale și să-ți perfecționezi limbile străine citind. Găsești atât volume noi de la edituri de renume, cât și cărți de anticariat, care să-ți hrănească sufletul și mintea și vei beneficia de reduceri de până la 90%. În plimbarea ta ia-l și pe cel mic, pentru a-i face cunoștință cu lumea magică a lecturii. Vei găsi cărți de povești, cărți ilustrate și volume cu aventuri și super-eroi, care îi vor face mintea să zburde.

Vino la Palas, să alegi mărțișoare speciale pentru cei dragi!

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Advertorial

To Top