Connect with us

CAS Iași va demola și va reconstrui un corp administrativ

Proiecte publice

CAS Iași va demola și va reconstrui un corp administrativ

Casa de Asigurări de Sănătate Iași a început demersurile pentru autorizarea construirii unui nou corp administrativ la sediul din Copou. În acest sens, CAS vrea demolarea unui corp existent (C2) și amenajarea unui nou corp care va găzdui birouri.

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) încă nu a ajuns în faza de consultare publică, dar, din informațiile APIX.ro, proiectul urbanistic a fost înaintat la Primărie și urmează să intre în dezbaterea comisiilor de specialitate.

Sediul CAS Iași se află pe str. Gheorghe Asachi, iar principalul corp are deschidere la bld. Carol I.

Ideea construirii unui corp administrativ este una mai veche: CAS Iași a obținut încă din 2017 un certificat de urbanism în acest sens pentru demolarea construcției C2. Ulterior, în 2018, a fost obținut un nou certificat de data asta la faza întocmirii studiului de fezabilitate care a stabilit și condițiile pentru construirea noului corp administrativ. Nu în ultimul rând, în 2020, CAS Iași a primit de la Primărie certificatul de urbanism aferent întocmirii PUZ:

„Construire corp administrativ nou cu funcțiunea de birouri pentru CAS Iași prin demolare corp C2, împrejmuire teren”, face obiectul certificatului 978/2020.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top