Connect with us

Casa Modei va avea lift. Unele lucrări au fost făcute fără autorizație

Investiții private

Casa Modei va avea lift. Unele lucrări au fost făcute fără autorizație

Una dintre cele mai cunoscute clădiri din centrul Iașului trece printr-un proces amplu de modernizare. Imobilul cunoscut drept „Casa Modei” aparține omului de afaceri Cristian Stanciu (vicepreședinte PSD Iași), prin intermediul Fundației Ecologice Green (FEG).

FEG a obținut recent mai multe certificate de urbanism, iar unul dintre acte arată că la imobil au fost realizate lucrări de renovare fără autorizație de construire. Potrivit unui raport al Primăriei, obiectul fiecărui certificat este:

  • Intrare în legalitate construire planșeu conform proces verbal nr. 211/24.11.2011, recompartimentări interioare și lucrări de renovare la etajele 1, 3, 5 și 6, scară de acces la terasă existentă (C.U. 2820/2019)
  • Construire scară interioară între parter și etajul 1, montare lift și realizare acces pe fațada posterioară și amenajări interioare și exterioare de la etajele 2 și 7 (C.U. 2823/2019)
  • Compartimentări interioare nestructurale la spații existente (C.U. 2824/2019)

FEG a intrat în proprietatea imobilului de pe bld. Ștefan cel Mare acum mai bine de 6 ani pentru câteva sute de mii de euro. FEG deține foarte multe proprietăți în oraș: monumente istorice, hoteluri, cămine, spitale. În plus, în perioada mandatului fostului primar Gheorghe Nichita, grație conexiunilor politice, FEG a primit de la Primărie o serie de clădiri în zone precum Păcurari și centrul Iașului.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top