Connect with us

Centura Iașului: o nouă amânare pentru deschiderea ofertelor

Proiecte publice

Centura Iașului: o nouă amânare pentru deschiderea ofertelor

Compania de autostrăzi a amânat din nou termenul de deschidere a ofertelor pentru realizarea variantei de trafic greu a Iașului, șosea de „centură” care se suprapune cu bld. Poitiers și str. Trei Fântâni.

Inițial, ofertele trebuiau deschise pe 6 august, dar au avut loc 4 amânări, iar ultimul termen anunțat în sistemul național de achiziții publice (SICAP) este 19 decembrie.

„Modificarea informațiilor originale oferite de autoritatea contractantă”, este motivul general al noii amânări. Anterior, ultimul termen anunțat era 21 noiembrie.

Nu e clar care este motivul punctual pentru prelungirea termenului, având în vedere că în SICAP nu au mai fost publicate alte informații precum solicitări de clarificări ale potențialilor ofertanți sau clarificări/notificări din partea CNAIR.

Contractul de proiectare și execuție are o valoare estimată la aproape 130 milioane lei. Sectorul centurii Iașului care face obiectul licitației este cuprins între Selgros și DN28 și se suprapune pe bulevardul Poitiers și str. Trei Fântâni. În total, este vorba despre 7 km de drum.

Sectorul de centură propus pentru modernizare

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top