Connect with us

CFR revine cu oferta pentru ieșeni: tren spre mare prin Buzău, nu prin București

Utile

CFR revine cu oferta pentru ieșeni: tren spre mare prin Buzău, nu prin București

CFR Călători a transmis, într-un comunicat remis APIX.ro, că legătura dintre Iași și Mangalia, din 12 iunie, se va realiza prin Buzău, nu prin București așa cum compania a anunțat inițial. Reacția CFR vine după ce APIX.ro a subliniat, într-un material precedent, că ieșenii vor fi nevoiți să călătorească mai bine de 12 ore până la mare, via București.

„Dintr-o eroare de scriere, legătura directă de la Iași la Mangalia se realizează în prima parte a programului estival via Buzău – Făurei și nu via București Nord”, se arată în comunicatul CFR.

Pe tot parcursul derulării programului estival Trenurile Soarelui, legătura directă Iași – Buzău – Făurei – Constanța – Mangalia se va realiza astfel:

–          în prima parte a programului, între 12/13 iunie și 25/26 iunie 2020, cu trenurile IR 1964/ IR 1963 Iași – Buzău – Făurei – Constanța – Mangalia și retur, cu grupă de vagoane de la/până la Suceava IR 1756/ IR 1757.

–          în perioada 26/27 iunie –  5/6 septembrie 2020, cu trenurile IR 1962/ IR 1961 Iași – Buzău – Făurei – Constanța – Mangalia și retur.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

Continue Reading

Alte articole din categoria Utile

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top