Connect with us

Cinci oferte pentru lucrări la Colegiul Agricol: un contract PNRR de 7,2 milioane lei

Proiecte publice

Cinci oferte pentru lucrări la Colegiul Agricol: un contract PNRR de 7,2 milioane lei

Primăria Iași a primit cinci oferte la licitația privind lucrările de reabilitare a două clădiri (cantină și internat) din cadrul Colegiului Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi”, contractul având o valoare estimată de 7,2 milioane lei.

Potrivit informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice (SEAP), ofertanții sunt Ungureanu Trans, Iasicon, Trust AVB, Katar Conneg și asocierea Complete Construct Solutions – Conplast Ro. Primăria are termen finalul lunii mai pentru stabilirea câștigătorului.

O altă licitație cu fonduri PNRR, în cazul căreia au fost deschise ofertele zilele trecute, este cea privind Școala gimnazială „Ionel Teodoreanu”. În acest caz, Primăria a primit șapte oferte, respectiv: Alconf, Arbuild, Complete Construct Solution, CVF Designer 2008, Heavy Duty Construct, Kattar Conneg și Ungureanu Trans.

În context, amintim că Primăria are în derulare alte 10 licitații pentru lucrări de reabilitare energetică la unități de învățământ, valoarea totală a contractelor, fără TVA, apropiindu-se de pragul de 100 milioane lei.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top