Connect with us

CJ se pregătește deja de iarnă: contract de 17 mil. lei pentru deszăpezire

Proiecte publice

CJ se pregătește deja de iarnă: contract de 17 mil. lei pentru deszăpezire

Consiliul Județean Iași, prin Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor, a semnat acordul-cadru privind activitatea de deszăpezire a drumurilor județene pentru perioada 2020-2022.

Acordul a fost încheiat cu asocierea formată din firmele SC Eky Route SRL și SC Enviro Construct SRL. Perioada de desfășurare este cuprinsă în intervalul 1 noiembrie 2020- 15 martie 2022. Contractele subsecvente se vor încheia în fiecare sezon, respectiv 1 noiembrie 2020-15 martie 2021 și 1 noiembrie 2021-15 martie 2022.

În cazuri excepționale, când fenomenele meteo periculoase care pot pune în pericol viața populației (semnalizate prin avetizări tip cod galben, verde sau cod roșu emise de Administrația Națională de Meteorologie sau Inspectoratul pentru Situații de Urgență) apar în afara perioadei de valabilitate a contractului subsecvent sezonului respectiv, se va încheia un nou contract subsecvent între părți, cu o durată ce va include perioada desfășurării fenomenelor periculoase și pe cea strict necesară eliminării efectelor .

Valoarea totală a acordului-cadru încheiat este de 16.928.251,70 lei ( inclusiv TVA).

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top