Connect with us

Comisia de urbanism: lista proiectelor dezbătute și rezoluțiile adoptate

Utile

Comisia de urbanism: lista proiectelor dezbătute și rezoluțiile adoptate

Comisia de urbanism a Consiliului Local (CL) s-a reunit într-o nouă ședință vineri, 11 octombrie, pe ordinea de zi figurând 8 proiecte. Dintre acestea, cinci au aprobate, iar celelalte trei au fost amânate.

Apix.ro vă prezintă lista integrală a proiectelor și rezoluțiile aferente:

  • Un centru de formare cu săli de conferințe și seminarii, proiect al Casei Corpului Didactic. Suprafața terenului este de aproape 1.900 mp. Terenul este situat la str. Octav Botez 2A, iar clădirea propusă va avea un regim de înălțime cu subsol, parter și 2 etaje (APROBAT)
  • Construirea unui ansamblu de blocuri în Viticultori cu cel puțin 30 de tronsoane de bloc (APROBAT, citește detalii despre proiect)
  • Amenajarea unui ansamblu de blocuri în Bucium, cu regim mic de înălțime (2, 3 și 4 etaje), investiție a Graniti Design SRL. Amplasamentul se află la circa 500 metri de rondul Bucium și sunt propuse în jur de 8 tronsoane de bloc. Suprafața terenului ajunge la 8.000 mp (AMÂNATclarificări parcări și amenajarea de spații verzi pe cel puțin 30% din suprafață – terenul este transferat din extravilan în intravilan)
  • Ridicarea unui bloc cu 5 etaje în Fundac Călărași 5-7, pe un teren de 1.000 mp, beneficiar Laurențiu Timofte (AMÂNARE, clarificări locuri de parcare)
  • Construirea unei clădiri de birouri cu două niveluri în subteran, parter și 6 etaje pe șos. Bucium 53, beneficiar Agroindustriala Bucium SA. Suprafața terenului este de circa 2.600 mp (AMÂNARE, clarificări locuri de parcare)
  • Amenajarea unei hale de producție și depozitare pe bld. Chimiei 14 pe un teren de circa 2.300 mp. Regim cu parter și un etaj, beneficiar Chemical Company SRL (APROBAT)
  • Construirea unei vile (subsol, parter și un etaj) pe str. Friederick 5 (APROBAT)
  • Realizarea a două vile pe șos. Sărăriei 24 și 24A, cu subsol, parter și un etaj (APROBAT)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

To Top