Connect with us

Comisia de urbanism: orice persoană poate participa la ședințe

Utile

Comisia de urbanism: orice persoană poate participa la ședințe

Comisia de urbanism a adoptat o decizie în premieră și va permite accesul oricărui cetățean interesat (prezență fizică sau online), la lucrările forului. Anunțul a fost făcut de către șeful Comisiei, Iulian Nicolau.

„Participarea fizică a cetățenilor la ședințele CATU (Comisia de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, n.r.) va fi posibilă, condiționată însă de capacitatea spațiului alocat ședinței din motivul respectării normelor de protecție sanitară împotriva pandemiei Covid 19”, a anunțat Nicolau.

Potrivit acestuia, cei interesați se pot înscrie la adresa i_nicolau@yahoo.com.

„Numărul și numele auditorilor va fi comunicat în preziua ședinței prin răspuns la e-mail, după confirmarea capacității sălii de ședință. Încurajăm participarea on-line, CATU urmând să pună la dispoziție cetățenilor, în preziua ședinței, link-ul de participare”, a precizat șeful Comisiei.

Iulian Nicolau a subliniat că, potrivit Codului Administrativ, participanții au dreptul de a audia dezbaterile din cadrul ședinței, dar nu vor avea posibilitatea de a interveni în dezbateri.

„Eventualele întrebări vor putea fi adresate Comisiei, după încheierea subiectelor aferente ordinii de zi a ședinței și cu acceptarea prin vot majoritar a suplimentării acesteia cu un capitol final dedicat unei sesiuni de întrebări”, a conchis șeful Comisiei de urbanism.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top