Connect with us

Aeroportul Iași: a fost reluat zborul spre Cluj și s-a introdus o nouă cursă spre Egipt

Utile

Aeroportul Iași: a fost reluat zborul spre Cluj și s-a introdus o nouă cursă spre Egipt

Două noi curse sunt disponibile la Aeroportul Internațional Iași: una internă (Cluj) și cealaltă externă (Sharm El Sheikh, Egipt). Ambele curse sunt lansată în această săptămână: prima din 8 aprilie, iar a doua din 5 aprilie.

Cursa internă este operată de TAROM, în timp ce zborul charter spre Egipt de către operatorul Animawings.

„Dacă îți place în mod deosebit Egiptul, atunciSharm El Sheikh este locul perfect pentru a petrece câteva zile de vară. Stațiunea se află în Peninsula Sinai, între Marea Rosie și Muntele Sinai, fiind vizitată de turiști pentru comorile sale – situri antice, monumente ale unei culturi vii, peisaje de poveste, corali dintre cei mai colorați și mâncăruri tradiționale unice”, se arată într-un anunț al Aeroportului Iași.

  • Zborul spre Egipt va fi disponibil în fiecare zi de luni

„Moldova și Ardealul sunt din nou unite pe calea aerului prin ruta directă Iași – Cluj. Dacă alegi să mergi cu mașina, îți va lua mai mult de 6 ore să ajungi la destinație, iar cu trenul – aproape 8 ore și jumătate. În schimb, cu avionul, ești la Cluj în maximum 50 de minute”, spun reprezentanții aerogării ieșene.

  • Zborurile spre Cluj vor avea două frecvențe pe săptămână: luni și joi. O simulare efectuată pe site-ul TAROM arată prețul unui bilet dus-întors (cu plecare pe 19 aprilie și întoarcere pe 22 aprilie) costă 85 euro (prețul minim).

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top