Connect with us

Criza Covid-19: Primăria închide bazarul și Târgul de cherestea/Noi măsuri în transportul public

Bazarul se închide din 24 martie

Utile

Criza Covid-19: Primăria închide bazarul și Târgul de cherestea/Noi măsuri în transportul public

Comandamentul local pentru situații de urgență a adoptat luni un nou set de măsuri în contextul crizei provocate de răspândirea noului tip de coronavirus (Covid-19). Printre acestea, se numără:

  • Începând cu data de 24 martie activitatea din Bazar și Târgul de cherestea va fi închisă. Personalul angajat al SC Eco Piața care își desfășoară activitatea în aceste locuri poate fi trimis în șomaj tehnic. Implementarea măsurii va fi asigurată de S.C. Eco Piața SA
  • CTP va asigura, începând din 24 martie, curse speciale pentru medici, asistenți, farmaciști și personalul nemedical din cadrul spitalelor și farmaciilor după următorul program: de la ora 12.00 până la ora 18.00, pe toate traseele de transport existente, cu câte un singur mijloc de transport dedicat. În același timp sunt menținute cursele speciale din intervalul orar 18.00 – 21.00. IMPORTANT: Accesul persoanelor în cursele speciale se va face pe baza legimitației de serviciu eliberată de angajator.
  • CTP va diminua parcul auto de la stradă în intervalele orare când, până acum, a funcționat la capacitate normală, astfel: 90% din parc între orele 5.00 – 8.00, 70% în intervalul 12.00 – 18.00, 25% din parc între orele 20.00 – 22.45.
  • Începând cu data de 23 martie SC Salubris SA va demara dezinfectarea străzilor, trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu (produs care poate fi utilizat conform adresei Direcției de Sănătate Publică Iași nr. 8350/18.03.2020), în intervalul orar 22.00 – 6.00. În același timp, se vor întreprinde demersurile pentru rectificarea bugetară necesară asigurării activității de dezinfectare a străzilor și pentru asigurarea produselor dezinfectante.
  • Începând cu data de 24 martie se închide activitatea toaletelor publice, cu excepția toaletei publice din Pasajul Piața Unirii și a celor automate.

APIX.ro vă prezintă mai jos comunicatul integral al Primăriei Iași cu privire la noile măsuri adoptate în contextul crizei provocate de Covid-19 (descarcă documentul):

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

To Top