Connect with us

De ce regiunea Copou Iași este o zonă mult râvnită de rezidenții locali?

Articol susținut de Inamstro

Local

De ce regiunea Copou Iași este o zonă mult râvnită de rezidenții locali?

Municipiul Iași este cu siguranță unul dintre cele mai atractive orașe ale României. Acesta oferă o multitudine de oportunități pentru dezvoltarea în plan personal și în plan profesional. În același timp, aici vei putea să te bucuri de o viață de familie minunată, mai ales dacă alegi să locuiești în regiunea Copou din Iași. Aceasta este una dintre cele mai râvnite zone din Iași, iar în ceea ce urmează vei înțelege care sunt argumentele care stau la baza acestei alegeri.

Parcuri, stadioane, instituții de învățământ și alte atuuri ale regiunii Copou Iași

Pentru toți aceia care aleg să locuiască în Copou, viața are o vibrație cu totul aparte. Acest lucru se datorează faptului că cei care locuiesc în cartierul Copou se vor bucura de spații verzi și de păduri care se află în jurul acestui cartier. Acest lucru oferă oportunitatea de a te bucura de plimbări în aer liber și de o priveliște deosebită chiar într-unul dintre cele mai mari orașe ale României. Parcul Copou este o bijuterie de arbori și flori colorate, fiind astfel alegerea perfectă pentru o plimbare indiferent de anotimp. Tot aici regăsim și Teiul lui Eminescu, copacul sub care cel mai cunoscut poet al României își găsea inspirația.

În apropierea parcului Copou se află stadionul „Emil Alexandrescu” unde te poți bucura de meciurile echipei locale, dacă te numeri printre cei pasionați de fotbal, dar la fel de bine poți alege să te bucuri de orele de jogging pe pista de alergare din zona stadionului. Grădina Botanică din Iași este de asemenea situată în acest cartier, completând astfel posibilitățile pentru a petrece timp în natură și aer liber chiar în mijlocul orașului.

Numeroase licee și școli precum Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „Costache Negruzzi”, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” sau Liceul cu Program Sportiv sunt situate în cartierul Copou sau în vecinătate. Astfel accesul copiilor la o educație de calitate este foarte facil. Mai mult, aici găsim și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, una dintre cele mai reputate universități din România. Merită amintită și Casa Mihail Sadoveanu, dar și faptul că în regiunea Copou vei găsi numeroase clădiri istorice aducând un aer aparte atunci când ieși la promenadă alături de familie sau prieteni. Nu în ultimul rând,poziționarea într-o zonă rezidențială selectă a orașului reprezintă un atuu foarte important pentru zona Copou.

Oportunități imobiliare în Copou Iași

Toate aceste atuuri care fac din Copou Iași una dintre cele mai râvnite regiuni în rândul rezidenților locali sunt completate și de numeroasele oportunități imobiliare și ansambluri rezidențiale moderne. Unul dintre aceste ansambluri rezidențiale este Azimut Copou. Acest proiect imobiliar îl găsim pe Aleea Mihail Sadoveanu nr. 43 în cel mai înalt punct rezidențial al orașului și oferă apartamente și penthouse-uri spațioase, cu finisaje de calitate și dotări pentru un confort la cele mai ridicate standarde.

Amplasamentul ansamblului rezidențial Azimut Copou oferă un mediu unde siguranța, liniștea și confortul descriu cel mai bine atmosfera de care se pot bucura rezidenții care aleg să se mute aici. Pentru informații complete privind ansamblul rezidențial Azimut Copou te așteptăm pe https://www.inamstro.ro/azimut/ sau ne poți contacta la numerele de telefon +40 751 558 555; +40 754 200 633

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top