Connect with us

Motivul ridicol invocat de Conest pentru anularea unei licitații a Primăriei a fost respins

Local

Motivul ridicol invocat de Conest pentru anularea unei licitații a Primăriei a fost respins

Motivul ridicol invocat de Conest într-o contestație împotriva unei licitații a Primăriei a fost constatat și de către Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC): forul a respins sesizarea depusă împotriva rezultatelor licitației.

Amintim că principala firmă care s-a „înfruptat” din banii publici locali în ultimii aproape 10 ani a contestat faptul că asocierea câștigătoarea ar fi depășit, în ofertă, cu O ZI timpul estimat pentru finalizarea lucrărilor la străzile incluse în proiect. Poți consulta contestația Conest în integralitatea ei la acest link.

În context ar fi de amintit că lucrările la calea de rulare Iași – Dancu trebuiau finalizate în decembrie 2021, că lucrările la esplanada și parcul Teatrului Național trebuiau începute anul trecut, că la calea de rulare din Zona Industrială lucrările stagnează și alte astfel de proiecte câștigate de Conest și care au sau au avut întârzieri majore în implementare. În schimb, blocurile de pe Rampei, investiție făcută de Conest, au fost ridicate în 6 luni.

Licitația pe care a pierdut-o Conest la Primăria Iași face referire la refacerea mai multor străzi. APIX.ro vă prezintă, mai jos, stadiul celor patru licitații lansate în toamna anului trecut de municipalitate:

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top