Connect with us

Fabricat în Iași: Hartă interactivă a producătorilor locali

Utile

Fabricat în Iași: Hartă interactivă a producătorilor locali

Din cauza situației provocate în contextul pandemiei Covid 19, Fabricat în Iași vine în întâmpinarea publicului ieșean și susținerea producătorilor locali, cu o hartă a producătorilor locali. Începând cu data de 24.03.2020, orele 21.00, ieșenii au acces la o hartă performantă cu direcții și detaliile de contact ale antreprenorilor de alimente locali. În momentul de față sunt listați peste 60 de producători pe mai multe categorii de produse: alimente, fructe și legume, produse apicole, panificatie, medicamente, cafea, educație.

Harta poate fi accesată pe pagina de internet www.FabricatInIasi.ro

În zilele următoare, în listă vor fi introduși peste 100 de producători locali, pe care ieșenii îi pot contacta și de la care pot cumpăra alimente naturale și autohtone. În contextul actual, Fabricat în Iași crede că este extrem de important să susținem producătorii locali. Domeniul desfacerilor este puternic afectat, iar producătorii locali trebuie să fie susținuți.

Programul Fabricat în Iași derulat de Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (APEC) îsi propune să motiveze consumatorii ieșeni să opteze pentru produse și servicii locale și să faciliteze deschiderea către piața locală a producătorilor din Iași.

Fabricat în Iași recomandă cetățenilor ieșeni să rămână în siguranța casei lor, să se spele des pe mâini conform recomandărilor făcute de specialiștii din domeniu și să evite zonele aglomerate.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top